Nimesay39 Hamilelikte saç boyatan boyayan oldu mu ?🤷🏼♀️ kaçıncı ayda ?🤷🏼♀️ Doktorların bu konuda fikri neydi?🤷🏼♀️
dentem61 Nimesay39 arkadaşım boyatmıştı sarışın diye söyledim açıcı falan kullandığı için bir sıkıntısı olmadı ama ben cesaret edemiyorum şahsen
Ececik07 Nimesay39 3 aydan sonra izin var inoa saç boyası kullanmalısın ama bitkisel çünkü doktorum izin verdi ama ben yapmadım sorun yok 3 aydan sonra ama 9 ay beklesen ölmezsin bence bekle diye bir açıklama yaptı o da bana yetti:)
Crescent96 Nimesay39 Şuan 37 haftalık hamileyim saçlarım normalde ombre ama dipleride boya kendi rengim değil ve inanın şuan 3 renk geziyorum. ☺️ İlk gittiğim doktorum organik olan boyayla boyayabilirsin 3 aydan sonra ama organik olduğuna ne kadar güvenebilirsin demişti. Sonrasında doktor değişikliği yaptım ve şuan ki doktorum doğum yapana kadar kesinlikle önermiyorum dedi. Kuaförümde aynı şekilde organikte olsa içerisinde kimyasal var riske atmayalım doğumdan sonra boyayalım dedi. Yani kanıtlanmış bir zararı yok ama bunun kararını siz verebilirsiniz riske atmaya değer mi? ☺️
Hacermrc Nimesay39 34 haftalığım ilkinde hamileligim yeniymiş bilmeden boyadım tekrar 5.Ayda ve daha yeni boyadım 34 hafta bitti şu an 3 kez boyadım toplamda bi sıkıntı olmadı 😊
Nimesay39 dentem61 kaçıncı ayında yaptırdı acaba kimi doktor 3aydan sonra olabilir diyor kimisi asla diyor 🤷🏼♀️
Nimesay39 Ececik07 ya herkesin saç rengi bir olmuyor😀 kimine yakışıyor kiminde birkaç renk oluyo ve üstüne kendini kötü hissetme psikolojisi 😂
Mucizem-Mm Ben 38+2 haftalığım daha bir kaç gün önce yeni sarı boyattım hamileliğim boyunca hiç boyatmadım diplerime değdirmeden boyattım
Nimesay39 Crescent96 bebeğin sağlığı için değmez tabiki ama kendini kötü hissetme gibi bir durumda var zaten hormonlardan duygu değişimi çok fazla 😔😔
Crescent96 Nimesay39 Dediğim gibi kararı siz verebilirsiniz sadece. Doktorumun dediği şey beni çok mutlu etmişti ‘ Anne adayları dipleri gelmiş, elleri ayakları burnu şişmiş, kilo almış haliyle bile çok güzeldir. ‘ 🌸
Ececik07 Nimesay39 yani haklısınız ben boyatmamayı tercih ettim kuaförüm de yanaşmadı karar sizin ama kimseyi ilgilendiren bi durum yok. Eminim böyle de kimse dip boyası gelmiş demez hamile olduğunuz aşikar. Siz kendinize güvenin 💪🏻
KbrUngn Saç boyatmanın bebeğe ne zararı olabilir ki bende 7 haftalık hamileyim boyatmak istiyorum ama emin olamıyorum
Oykutoskuzey Nimesay39 ben boyadım 19. Haftada ilk üç ay dedi Dr bana boyama sonra boya dedi zaten açma işlemi değil bu bişey olmaz ya organikle boyadim. Sanatçılar boyanıyor mu sankim boyuyolqr tabi