Canan06 fatos2110 rabbim bizlerede.öyle doğum nasip etsin allah analı babalı büyütsün size acısını gostermesn🙏🙂
fatos2110 Gozdemalgac yo hayir acitmiyor ama tuvalete hemen salmiyorlar buraz bekletiyorlar orda patlicak gibi oluyorsunuz😁😁
fatos2110 Aysu2626 kesinlikle korkma kendine guven. Ne epidural ne suni sanci almadim sanci cok siddetlenince ikinmaya basliyorsunuz zaten ondan sonrasini doktorlar hallediyorlar
Aysu2626 fatos2110 hay maşallahhhh be sanaaaa hç bişe olmadan doğurdun he kadının gücü helal 😀 ben korkudan ölüyorm evde,ne olck ne btcek die hç bi kıpırdanma yok 39+1 ‘z
kadirelif fatos2110 allah analı babalı büyütsün canm bi sorum olacaktı nişan oldugunu nasıl anladın ne renktı akıntı gibimiydi nasıldı yani
fatos2110 kadirelif akinti tarzi ama sümüksu boyle pedin ortasinda kucucuk yuvarlak turuncumsu bi akinti
fatos2110 Goncaemrah sabah uyandigimda tuvalette fark ettim ben oyle bisey olduysa da uykuda fark etmemisimdir
fatos2110 Aysekus sutum cok sukur hemen geldi yo emzirirken acimadi ama 1 hafta sonra yara oldugunda o yara gecene kadar cok aci cektim
Sunay10_ Aysu2626 kaynayan suya koy canım iç bide duşta bi leğene falan sıcak su koy otur onunda içine tarçın at ama suyu iç faydası varmış allah yardımcın olsun
3406044 Sehercnt ALLAH korusun ya🤲🏻🙈 bende öyleyim ya neden böyle oluyor acaba haftamız da aynı deli gibi bir şeyler yemek istiyorum özellikle tatlı şeyler 😂😂😂
Sultan1 Benim 40+4 olcak 12 den sonra yok gelmiyor benim ki bekliyoruz gelmesini yok gelmiyor gelmezse suni sancı verecekler ama istiyorum ki kendiliginden gelsin suni sancı olmadan bakalm.
Sehercnt Sultan1 doktorum 2 saatte bir 5 dk boyunca nemlendiriciyle göğüs ucu masajı başlattı. Başla canm doğumu tetikliyormuş
Fatima7 fatos2110 oncelikle tebrik ederim canm Allah korusun🥰🙏🏻♥️Benimde bugun nisanım geldi 3 sm acıklıgımda var ama sancım falan yok ara sıra kasılma oluyo basqada bisey yok napsamki🙄
Aysu2626 Fatima7 nişan dedğmz nasl bir şey gldi acba bnde her wc de bakıyorum akıntı var ama değişk bişe yk
Sehercnt Fatima7 2 saatte bir 5 dkka göğüs ucu masajı yap canm doğumu tetikliyormuş doktorum başlattı
TAkilicci fatos2110 allah analı babalı büyütsün inşallah. Fakat korkmayın herkes yapar yazmışsınız, yanında çığlık çığlığa, dayanılmaz bir acı gibi tabirleri kullanmışsınız. Ben bunları hiç doğru bulmuyorum.