Papatyanna Kızlar yaklaşık iki haftadır burnum tıkalı geceleri horlama yapıyor maalesef. Eşim garibim benim yüzümden uyuyamıyor 😄 doktor sprey falan verdi ama bana mısın demedi ilaç ya. Doğal şeyler var mı yaptığınız?
Seda5892 Papatyanna üstte kalsın, 😂 doğal yöntem bilmiyorum da hamileyken bende horlamaya başlamıştım yaa çok kötü oluyor 😂 neyseki doğurunca geçti,, 🤣
Serap0733 Papatyanna burun bandı olabilir benm alerjm vr dıye kullanmadım ama burnu acıyor bir de okyanus suyu başka da çözüm yok😏 ben cok cektm şükür şimdi yok ama alerjm de var benm mahvolmuştm
Ozgee11 Papatyanna odayı nemlendirin. Bende de vardı şimdi azaldı nemlendirici kullanıyorum kalorifere takilan
Serap0733 Papatyanna doktoruma sordum da aldm eczanede satılıyor zaten okyanus suyu tuzlu su bir zararı yok
Papatyanna Seda5892 evet ortadan ikiye üçe bölüp başucuna koyanlar var iyi hatırlattın bir de onu deniyim 🌼
Eymeninannesiii Eczaneden serum alın şırıngayla doldurup burnu temizleyin günde 6-7 defa bu işlem yapılabiliyormuş sakıncası yokmuş doktor söyledi tabi 😊 bana iyi geldi bazen geceleri kalkıp temizleyip tekrar uyuyorum