Minnosum1 canım prosedür sorununuza göre değişiyor. Bir arkadaşın eşinde sperm problemi vardı onlardan daha öncesinde bir tedavi istemeden yaptılar. Bir arkadaşın sorunu yoktu ama olmuyordu onlardan iki kez iğneli aşılama istediler rapor için. Yanlış hatırlamıyorsam 25 yaş ve 5 yıllık sigorta primi istiyorlar eşlerden biri için. Tabi bunlar hep rapor cikartilacaksa isteniyor yoksa biz özele gideriz rapora ihtiyaç yok dersen o nasıl işliyor bilmiyorum. Rapor için görüşmeye gittiğinde senden istedikleri belgelerin listesini veriyorlar. Fotograftir nüfus kayıt örneğidir evlilik cuzdanidir falan onları ayarlayıp hastaneye basvuruyorsun. 10 içinde raporun çıkıyor raporu almaya gittiğinde ilaçların yazılıyor onları alıyorsun. Sonra adetinin 2 3 4 .günü muayene gidiyorsun. Doktor ilaçlara nasıl ve ne zaman başlaman gerektiğini söylüyor. Bu şekilde başlayan bir süreç. Ben 4 kez geçtim bu aşamalardan. Biraz uzun oldu kusura bakma ama sormak istediğin başka bişey olursa yaz bana seve seve cevaplarim