Sibelvekuzusu Tbberk bende o haftalarda o kadardım doktor hep son zamanda alır kilo dedi inşallah bizde alırız sizde alırsınız ama yinede her zaman önemli olan sağlıklı bir evlat olmaları
Sibelvekuzusu dalin maşallah canım kıyaslamıyorum tabi ki kimseyle kendimi ben sadece neler kilo aldırır merak ettim sonuçta herkesin farklı bildiği birşeyler çıkıyor 😊
halleyrun DeryaDemir 48le hamile kaldim 44 e dustum ilk 3 ay. Kusmalrim bitince kilo almaya basladim. Ama hala hamile oldugumu anlamiolar😒 su aralar gunluk muz, ceviz peynir yemeye dikkatvediyorum. Birde vitaminler var duzenli icemesemde
halleyrun Ahmetasafmommms bnce degil. Kiyaslayip kalbimizi bozmayalim .saglikliysa ve aylik gelisimi dr degerlendirip iyi diosa şükür 😊 bn minyonm bebegimin de minyonbolmasi normal .
Sibelvekuzusu EsraAykzdemir maşallah kuzum 🙏🏻Allahım esirgesin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sibelvekuzusu EsraAykzdemir inşallah teşekkür ederim tavsiyeler için daha çok dikkat ederim bundan sonra ☺
Aysem050 Sibelvekuzusu evet ya çok heyecanlı hem korku hem heyecan ilk defa anne olacakmışım gibi kızımda tecrübesizdim bişey anlamamıştım şimdi oğlumda çok heyecanlıyım
Sibelvekuzusu Eela peki doktorunuz 1900 gram için iyi mi dedi benim biraz doktorumda kafamı karıştırdı gibi 😏🤔