Jijiyan Seras12 benim de öyle geceleri tıkanıyor ve uyuyamıyorum 🙄doktora da sorduğumda kulak burun boğaza git dedi gitmedim 🥴
Fikret_kayra Seras12 bir doktora görün derim bende çok cektim ondan doktora gittim alerjik sunizit olmusum hamileliğe bağlı burun spreyi verdi geçti çok şükür her burun spreyi de malesef kullanamiyosun bağımlılık yapıyormuş..
seherakds Seras12 Çok çektim ilk aydan beri cekiyorum 5 ay bitti bu ay kbb gittim sprey verdi çok iyi geldi benim tikaniyodu burnum ve oda geniz akıntısı yapıyordu balgam oluyodu oda çok zordu gerçekten kaç ay uğraştım onunla ama bi sprey yetti doktora görünün sizde☺
Zele Eczaneden burun bandı alın. Efsane mucize bısey.ben hamılelıgımı onunla gecırdım.38 haftamdayım hala basucumda durur
Elvintos seherakds hangi spreyi kullanıyorsunuz? Ben de kbb ye gittim ama faydasını göremedim geniz akıntısı mahvediyor beni bulantı yapıyor sürekli.
Gizalp Seras12 4aylıgım benimde ilk günden beri tıkanıyor hep vicks sürüyorum bide dogalgaz kurutuyor evi buhar makinesi aldık onu çalıştırıyorum idare ediyorum
Seras12 Valla çok zormuş hatta baZen burnumu sümkürdükçe kan pıhtıları oluyor bi gidip görüneyim kbbye Kızlar :/
Zebrck Yalnız değilmişim 🙄 gebeliğimin başından beri burnumla hep problem yaşadım petekleri açtık açalı da kuruluk ve kanama yaşıyorum okyanus suyuyla açabiliyorum ama kuruluğa çare bulamadım. Geniz akıntım da sürekli mevcut
Efuchama Seras12 burun tıkanıklığı burnumun ağzımın kuruması asla nefes alamıyorum gece sürekli kalitesiz uykuları m
seherakds Ezgislck nasorinse yazdi ama siz doktora danışmandan almayin sakın nolur nolmaz benim balgam yapıyordu