Herkese merhaba kızlar 🤗 Bebeğim makat geliş olduğu için 39+1 e kadar bekledik ve doktorum daha fazla bekleyemeyecegimizi ve almamız gerektiğini söyledi, sezeryan olucam annelere moral olsun diye yazıyorum sakın korkmayın anne olmak güçlü olmak demekmiş💞🥰hastaneye yatış yaptıktan 2 saat sonra ameliyathaneye inip hazırlıklarımı yaptılar, spinal oldum belden vurulan iğne sinek ısırığı gibiydi damar yolu daha çok acıttı😊hemen uyustum 5-10 dk içinde ve doktorum geldi başladı 5 dk sürmeden hazır mısın dedi ve bebişim geldi harika bir duygu o ağladı ben ağladım canım oglum, çok yakın bı aile dostumuz ameliyat hemsiremdi birsuru video fotoğraf çekmişler sağolsun 💞🤗yanagima koydular bu benim mi dedim inanamadim🙏dikişler sürdü baya en zoru dümdüz yatmak ve dikişlerin bitmesini beklemek hep kalmasın geldi belim sırtım çok agridi, neyse bitti odaya aldılar çok iyiyim 8 saat sonra yürüttüler yemek yedim toparlanıyorum kolaydı yani, 3220 gr 49 cm olculmustu en son 3440 Gr 52 cm doğdu oğluşum çok iyiyiz bende 10 kilo almıştım bu şekilde atlattık 🙏🙏Tüm hamile arkaslara hayırlı doğumlar dilerim🙏🙏