Burda doğum hikayelerini okudukça hep bende heycanlanırdım yazmak için. Kısmet bugüneymiş. Şükürler olsun Yüce Rabbime. Hamileliğimin ilk 3 ayı miğde bulantısını aşırı şekilde çektim. O günler gerçekten hayatımın en zor günleri oldu ama iyikide olmuş. Doktorum 39. Haftama sezeryan günü verdi. 20.01.2020 mucizemin doğum tarihi. Sabah geldik hastaneye kontrollerimi oldum kızlar. Sonra yatışım yapıldı ve hazırlandım. Öğleden sonra 2 gibi ameliyathaneye girdim. Spinal sezeryan olacaktım belimden iğnem vuruldu. Ama hiç acımıyor gerçekten. Neyse kızlar maallesef spinal beni tutmadı yani uyuşmadım. O yüzden de genel anestezi yaptilar. Serumumun içine ilaç kattılar ve o anda uyumuşum. Uyandırılmaya çalistiklarinda esimi ruyamda goruyordum 🥰 agzima ilac sıkıp tükür diye bağırıyorlar falan. Agzimdan cikan ilk laf bebegimi sormak olmus. Ama o an sadece sesleri duyabildim. Cevap verebildim ama gözlerimi açamadım. Odama geldikten 1-2 saat sonra tamamen ayıldım. Oğluşumda maallesef narkozdan etkilendiği için 2 saat küvezde kaldı. 2750 gram 50 cm dogmus canim oglum. Yanima getirdiklerinde dunyalar benim oldu. Simdi baktikca icim huzur doluyor. Keske dogdugu anıda gorebilseydim ama kismet degilmiş napalim. Yeterki bebegim saglikli olsun. Biraz uzun oldu ama hakkinizi helal edin 🥰😘