Ftmnr0203 Kızlar 30+6 haftalık hamileyim bebeğim sadece içeriden minik minik hareket ediyor ve o da az oluyor doktoruma ulaşamıyorum acil de bişey yapmadı eve yolladı bu normal bir şey mi normalde hareketlerini çok sert hissederdim 🙄😐
Medine_1992 Ftmnr0203 canım benimde öyleydi 25.30 haftalar tekmeler havada uçuyordu ama 30 dan sonra azaldı şuan 32 sadece yer değiştirme gerinme hıçkırık hissediyorum sert tekme yok artık 🤷♀️
Gizeminik Ftmnr0203 ben de forumda bu konuyu araştırıyordum 29 haftalığım ben de bugün hissedemedim bayağ stres yaptım.. umarım herşey yolundadır. Acilde bakmadılarmı ultrasonda falan ben de gitsemmi diye düşünüyordum🙆🏼♀️
deniznisa Ftmnr0203 demek ki bugün bebişlerin hepsi aynı bende bugün az hissettim fazla hareket etmedi benimki de minik minik ediyo gibi de işte içime kurt düşüyo 😔
Ftmnr0203 Medine_1992 Yaa gerçekten mi sadece sabah 8 gibi uyandığımda bir sert sert hareket etti bir daha yok 😐
Ftmnr0203 Gizeminik Devlet hastanesi olunca öyle oluyor özele gitmeyi düşünüyorum şuan doktoruma bilgi verirler hem ben ulaşamadım ama Normal de çok hareketli oğlan ama bugün neden böyle yapıyor anlayamadım
Gizem3410 Ftmnr0203 bende 28.haftadayım önceden daha hareketliydi bu aralar çok az hissediyorum yumuşak darbeler
Medine_1992 Ftmnr0203 aynen canım bugün doktordaydım artık yeri daraldı dedi eskisi gibi vuracak olsa canım çok yanar büyüdü artık dedi 😁 birde duruş pozisyonu ile alakalı benim makat geliş hep sagda hareketi
Ftmnr0203 Gizem3410 Esila4549 deniznisa Kesinlikle bir de bizim oğlan ara ara yapıyor doktoru arıyorum gel bakalım diyor uzanınca orada başlıyor sert hareketlere yalancı çıkarıyor beni bildiğiniz Şimdi gitsem yine aynı şey olacak gibi geliyor bana da 😒
Ftmnr0203 Medine_1992 bizim oğlan hep dönüyor her gidişimde başka bir yerde 🙄 belki dediğiniz gibi olabilir yer darlığı falan etki etmiş olabilir
Esila4549 Ftmnr0203 baksen yaramaza😂 bebekler ultrason ses dalgalarından kacıyorlar yalancı cıkmazsn canım doktor da biliyordur ama benim de cok azaldı hareketleri yarın kontrolum var doktora bır sorayım
Yumos11 Ftmnr0203 bende bugün çok az hissettim 30+2 kafayı yiyecektim çok şükür şimdi başladı biraz sakin olup kafanı boşaltıp soluna yat birazda bebeğinle konuş canım bende işe yaradı 🙏
Emin_e Ftmnr0203 belki ayakta kaldiysaniz veya yorulduysaniz oyle olabiliyor spnucta hareket varsa endise etmeyin... sabaha gidin iciniz rahat edecekse
Ftmnr0203 Emin_e doktoruma ulaştım aynı şeyi söyledi ara da bazı bebekler yaparmış hareket var sonuç olarak dedi 🙏🏻☺️
Emin_e Ftmnr0203 belki ayakta kaldiysaniz veya yorulduysaniz oyle olabiliyor spnucta hareket varsa endise etmeyin... sabaha gidin iciniz rahat edecekse
Dilek1661 Ftmnr0203 31+3olduk çok şükür ole bir sorunla karşılaşmadım ama hep onunla konuşuyorum oda bana tepki veriyo karnınızla oynayıp onunla konuşmayı deneyin 16. Haftadan beri öyle yapıyorm😌
Ftmnr0203 Dilek1661 el konusunda okeyim ama ses olarak babacı eşimde elini koyunca hareketlerini kesiyor bir anda 😅