Dua38 ZEREN29 Bende dediğiniz ilacı kullandim bi hafta kadar bulantı yaptı değiştirdi dr um vegaferon kullanyorm şuan gece yatmadan içiyorm şükür bulantı olmuyor
Meryem15Denizzz ZEREN29 Ben 2 gün kullandım her içtiğimde kusma yaptı çok halsizleştim denemek için 2 gündür içmedim kusmam falan yok
Nesibetul Deletedmom137 Ya 3 gündür dişetlerim ağrıdan sızıdan mahvetti beni. Yüzüm şişmeye başladı. Acaba benimki de mi ilacın yan etkisi? İlacı değiştirdikten sonra geçti mi seninki canım?
Deletedmom137 Nesibetul kuzum iki gün önce acaba ilaçtanmı deyip bi araştırmamla fark ettim hemen kestim tabi ağzım o kadar kötü haldeki daha düzelmedi bile 🤦♀️
Nesibetul Deletedmom137 ben de kesicem yarın. Çünkü ne zaman ilacı içsem ağrım başlıyor. Çol geçmiş olsun tekrar canım.
Nesibetul Deletedmom137 benim de yüzümün sağ tarafında damak kısmım, diş etlerim ve sinüslerimde şişlik var. Nasıl yapabiliyor bir ilça bunu anlamıyorum.
Balimm @ZEREN29 ben hamileligimin başından beri feramat kullanıyorum cnm bnde hc yan etki yapmadı kabızlık bile yapmadı tabi bu kisiden kisiye değişebilecek bir durum
Deletedmom137 ZEREN29 ferrum fort önerdi doktorum onu kullanıyorum canım yeni başladım bakalım bu nasılmş