Aysegul33 22 haftaligim boyle vajinanin üstu gobek deligimin 4 parmak altinda bi yer degisik bi baski sislik gerilme oluyo kaliyo oyle bi sure ve bu 1 saatte 5 6 kez oldu normalmi ney bu harekette hissetmiyorm o an
Mervazz Aysegul33 canim dogurucam hala kasilmami sancimi ne ayirt edemiyorum bende cok merak ediyorum kasilma olunca nasil oliyor
Pcosaragmen Aysegul33 kasilmaymis canım ben druma sormuştum önemli olan sıklığı ve ne kadar sürdüğü demişti ,tabi ben 35 haftalığım bundan sonra kasılmaları takip edecez demişti bana ,ulasabiliyorsan drun ile bir görüş derim
Ftmnr0203 Aysegul33 Cuma günü bire bir aynı sorun ile doktorumla görüştüm magnezyum ilacı verdi şuan elimde hatta içmeye çalışıyorum 😒🙄
Beybi22 Aynısı bende de oluyordu.burdan okuduğum kadarıyla magnezyum eksikliğinden dolayı olduğunu öğrendim.Gğnde bir maden suyu ve bir muz tüketmeye başladım ve geçti
Silem @Aysegul33 aynı dertten muzdariptim bugün bu yüzden doktor kontrole çağırdı..bol bol dinlen magnezyum takviyesi al..bende 28 haftalığım erken doğum riski yok dedi..kasılmalar karın bölgesinde de olursa doğum sancısı gibi olurmuş