BalDamlam Arkadaşlar, cogumuzda malesef gebelik şekeri mevcut 🥺 bende bundan müzdaribim. Bugun 3. Saat tokluk şekerim 178. Hala düşmüyor. Şekeri hemenn düşürmek için suan önerebiliceğiniz birşey var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
yarennn79 BalDamlam hemen bişey yok 2 lt şu içip idrara çıkın düşer ve 45 dk yürüyüş 50 70 kadar dusuruyor
Buse06 BalDamlam canm arastir bi icebilirsen karbonatli su ic hamilelikte iciliyosa eger sekere iyi geliyor
BalDamlam yarennn79 çok teşekkür ederim, panik oldum, normalde kontrol altınsa tutmaya çalışıorum ama bu akşam patates yemeği yedim. O sanırım çıakrdı. Diyetim var ama bazen böyle oluyor. Ne kadar dikkat etsemde artık zorlanıorum. Bol bol su içiyorum teşekkürler cvbınız için 🙏
BalDamlam Merveeex hayır yemeği kaçrodım zaten tatlımuada ekmek yiyemiyorum ki 🥺 diyetteyim, ama bazen üzüntüden yada strsten de yükseldiğine şahit oldum 😞
BalDamlam Susam54 çok teşekkür ederim 🙏 onuda deniyim, hemen suya sadece tarçın değğl mi, hamileiktw bir sıkıntı olur mu
Asel04 Bolsu👌gebelik şekerim hergun 200 ve 230 larda 1saat spor ve bolsu üstüne yok ama boyle yuksek giderse diyabet bölümüne baswurun
Asrinayaz Asel04 canm 200 ölçtüğün şekerin kaçıncı saat bnm 1. Saat tokluğum 150-156 feln çıkıyor 2. Saatte 112 felan oluyor hmn düşüyor hiç 200 görmedim dahiliye diyetisyene göndermedi ölç dedi hamurişinden uzak dur dedi
BalDamlam Asel04 ah insülin kullanıymusujuz, diyettemisiniz 🥺 bende suan en yükseğini ölçtüm ilk defa 178. Bebeğe birşey plucak zararı olucak diye panik oldum. Nasıl kontrol altona alıyorsunuz, normalde varmıydı, yoksa gebeliktemi çıktı şeker
BalDamlam Asrinayaz benimde ilk 140 üstü çıkıyor 1. Saat, ikinci saate düşüyor, diyettesiniz değilmmi ?
Asel04 Asrinayaz ilk saatimde çıkan sonuç diyet ınsulin dewam ediyoruz 34 haftada 3kiloydu bakalım doğuma kadar kaç gelicek🙈
Susam54 BalDamlam ben hamilelikten öncede şeker hastasıyım şimdi 12 haftalığım doktora sordum sıkıntı yok dedi doktor kabuk tarçını sıcak suya koyun için Bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle
Asel04 BalDamlam gebelikte yüklemeden dolayı oluştu her gece ınsulin vuruyorum diyete uymaya çalışıyorum sürekli diyabet ve kadın doğumda takip altindayim
Asrinayaz BalDamlam canm beni diyetisyene göndermedi doktor senin gitmene gerek yok çok yüksek değil dedi kendin dikkat et didi aylardır kendim öyle dikkat ediyorum arada kaçamak oluyor bebeğim haftasıyla uyumlu kilosu bn desen 3 kilo aldım suyuda iyi oğlumun yani bi sıkıntımız yok şekeri takmıyorum bn
duygusm BalDamlam İlaçsız şeker düşürme için dikkatli beslenme, bol su tüketimi ve yürüyüş öneriliyor. Tarçınlı su da öneriliyor ama bir faydası var mıdır bilemiyorum.