Miranmiray Biregeli Bana da öyle oldu ama 14 haftalıkken başladı ilk gebeliğin mi ve şimdi kaçıncı haftandasın
Biregeli Miranmiray benim ilk canm 18+2 yiz benm 12. Haftada yer degistirmelerini hissetmemle basladi
Biregeli Yaman canm bildigin vurma olarak hissediyorum esim veya bi baskasi elini koydugundada vurmalarini hissediyor resmen tekme atiyor disaridan bakilincada belli oluyo
Miranmiray Biregeli Ne güzel ama bilemedim şimdi 13 te birşeyler hissetmiştim ama herkes yok asla olmaz falan demişti ama 14te netleşince kimseyi dinlemedim çünkü biliyordum ki bebeğim ve şimdi daha net hissediyorum
Tlysfk Merwish_ ilk gebeliğim olmasına rağmen zayıf olduğum için 16+2 de hissetmiştim bir pazar günü kahvaltıdan sonra❤️
Biregeli Yaman olabilir canm döndüğünde fln belli oluyor kasiliyor bi bakmissın orasi top gibi olmus ☺️
Biregeli Miranmiray ya herkesin bünyesi bir degil kimse diyemez illaki su haftadan once hissedemessin diye bende 17-18 den once imkansiz oldugunu dusunuyordum ama sasirtti benmki ck erken hissettim genelde zayif insanlar daha sansli ☺️
Miranmiray Biregeli Aynen canım sen kaç kiloyla hamile kadın ve şimdi kaç kilosun?ben 59 la hamile kalıp şuan 64 kiloyum da sanırım biraz fazla aldım🤭🤭
Aysee_ Merwish_ Benimde ilk gebeliğim 22. Haftada hissetmeye basladim hareketlerini ondan sonrada hafta hafta gittikce guclendi hareketler 🥰
Fatmanuuur İlk hamileliğimde 20 haftayı falan geçmişti şuan ikinci hamilelğim 15 haftalk ve hissediyorum
Miranmiray Biregeli AA maşallah olabilir canım herkeste değişik olur bazıları son haftalarda almaya başlıyor kiloları
Tugcem92 Merwish_ 17de hissetmeye başladım :) ilk hamileliğim ama baya zayıf olduğum için erken hissetmeye başladım 💓
Ecrinbzkrt Miranmiray benım karnım buymedı ya öle kavunun kucugunu dusun yanı😁 benımde erkek rabbım saglıkla almayı nasıp etsın kucagımıza yavrularımızı ama hıssetmek cok guzel bırseymıs❣️