Demetdemircioglu ben 30 aldim,32 kiloda vermistim🥰❤️ Cok zor gunler gecirdjm aclik
spor ilaclar falan.ta yeni yeni kendime gelmistim kii bebegim daya 11 aylik🙈5 haftalik hamile
oldugumi oyrendim.sevineyimmi sok olayimmi bilemedim.cok garip duygu .allahim sag salim almamizi nasip etsin

Wait_my_second_baby bende 20 kilo aldım 😄 banane ya milletten . Yok penguen gibi yürüyorsun , yok çalışma artık eve git , ağzı olan beynini kullanamayan konuşur . İlk okulda bir öğretmenim vardı demişti ki insanlara zayıflığını belli edersen hep ordan vururlar . Yiyorsa sizde doğurun de 😄 hiç affetme indir cevabı ,

Demetdemircioglu yine iyi ya 😀 benden 4 ay daha kardasın bende 11 aylıkken kızım 5 haftalık olduğumu öğrendmiştim 😂şuan 24 teyiz hayırlısı

Burcu16 gebeligin yarisinida gecmissin ne guzel🤣 bundada ilk bebek gibi hissediyomusun bende ayni heyecan yok sorun bendemi anlamiyorum 😏

Wait_my_second_baby aman boşverin çok yersin şişman az yersin bebege bakmıyorsun her kafadan bir ses bence takılmayın önemli olan bebeğiniz ve sizin sağlığınız. Çok rahtsız olan varsa konuşmasın sizinle onlara neki!!!

Demetdemircioglu kesinlikle sende değil ben vicdan azabındayım daha hiçbişey almadım ilkte bitirmiştim Heyecan yok ilgi yok 😀 karnımı sever konusurdm kızımda bunda ne blim cok ilgisizm Tabiki sevecem canımdan parçam ama ilkin yeri tadı ayrımı Oluyor bilemedimki:)