Kizlar yiyorum ama bi yandanda korkuyorum ilk hamilelikte 30 kilo aldim... ve herkes laf sokuyodu aa cok sismansin
Kilo almaktan korkmak😭
Ben de 20kilo aldım nolmuş yani bebeğimiz sağlıklı olsunda milleti ilgilendirmez
Bir 21 de benden gelsin 💃🏼💃🏼Boşverin milleti az alıncaya aaa olur mu bebek zayıf olur derler salla biz uğraşacağız onlar değil 🥰🥰
Ben 12 aldim veremeden 2.ye gebe kaldim 🤣 bunda cok dikkat edicem 16. Haftamdayim daha kilo almadim benim icin diyet yapmak falan iskence umarim az kiloyla tamamlarim😣
Demetdemircioglu doğumdan kaç ay sonra kaldınız :)
Burcu16 Oğlum 15 aylikken 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim🤣
SulenurK2858 ya simdiden hepsi uzerime geliyor.bak sunu yime yine eskisi gibi olursun,ay simdiden kilo aldin.zaten hormonlardn dolyi allak bullak oldu kafam😔
Gamzmer ben cok sismanlamistim ilk hamilelikte herkes sok oluyordu.simdiden eskileri vuruyolar yuzume😕
Demetdemircioglu ben 30 aldim,32 kiloda vermistim🥰❤️ Cok zor gunler gecirdjm aclik
spor ilaclar falan.ta yeni yeni kendime gelmistim kii bebegim daya 11 aylik🙈5 haftalik hamile
oldugumi oyrendim.sevineyimmi sok olayimmi bilemedim.cok garip duygu .allahim sag salim almamizi nasip etsin
Wait_my_second_baby bende 20 kilo aldım 😄 banane ya milletten . Yok penguen gibi yürüyorsun , yok çalışma artık eve git , ağzı olan beynini kullanamayan konuşur . İlk okulda bir öğretmenim vardı demişti ki insanlara zayıflığını belli edersen hep ordan vururlar . Yiyorsa sizde doğurun de 😄 hiç affetme indir cevabı ,
Emineyavuz_53 dogru soyluyorsyn ama bazen cok kotu oluyorum, cevap bile veremiyorum
Wait_my_second_baby bu millet niye hamile insanı bunaltmaya çalışır zaten can taşıyor . Cidden çok haset insanlar var
Wait_my_second_baby sen kendini seviyorsan sıkıntı yok bende patlamaya hazır bomba gibi oldum valla 😃😃
Wait_my_second_baby amiin ben ilk sevinemedim ama simdi iyiki diyorum beraber oynucaklar ne guzel🥰
Demetdemircioglu yine iyi ya 😀 benden 4 ay daha kardasın bende 11 aylıkken kızım 5 haftalık olduğumu öğrendmiştim 😂şuan 24 teyiz hayırlısı
Burcu16 gebeligin yarisinida gecmissin ne guzel🤣 bundada ilk bebek gibi hissediyomusun bende ayni heyecan yok sorun bendemi anlamiyorum 😏
Demetdemircioglu evet hem genc yasta iki cocuk annesi olucagiz allahin izniyle🥰
Wait_my_second_baby aman boşverin çok yersin şişman az yersin bebege bakmıyorsun her kafadan bir ses bence takılmayın önemli olan bebeğiniz ve sizin sağlığınız. Çok rahtsız olan varsa konuşmasın sizinle onlara neki!!!
Demetdemircioglu kesinlikle sende değil ben vicdan azabındayım daha hiçbişey almadım ilkte bitirmiştim Heyecan yok ilgi yok 😀 karnımı sever konusurdm kızımda bunda ne blim cok ilgisizm Tabiki sevecem canımdan parçam ama ilkin yeri tadı ayrımı Oluyor bilemedimki:)
Burcu16 belki ilk cocuklarimizda kucuk diyedir🤭