Yldzeyll Gzd2106 canım hemoroid için tüp gibi ilaç var krem birebir geliyor adi şuan aklımda değil ama anında geçiriyor
Gzd2106 Yldzeyll aklina gelirse yazar misin canim belki bana bi faydasi olur hamilelikde mi kullaniliyor
Yrnkrm Gece yatarken 1 koca bardak kefir içiyorum ce sabaha ishal oluyorum ilaçların yerine bi deneyin derim inş sizdede işe yarar
Yldzeyll Gzd2106 bende doğum sonrası olmuştu canım hamilelikte kullaniliyormu bilmiyorum adi proctolog krem doktora sormadan kullanma canım birde her gun duzenli olarak sıcak su yap leğene dok canını çok yakmayacak şekilde otur çok iyi geliyor o da
Cz34 Kuru kayısı bulup yemen lazım ilaç falan kullanmana gerek yok umarım bulursun kurtarır seni bu dertten zeytini yiyin isterseniz bol şekilde işe yarıcaktır
Tuuce7 Blackmom Bende de aynı durum var başından beri simsiyah hala da öyle bence vücudum emmiyor Demir’i. Neyse canım bu bir süreç güzelce atlatacağız. Vücut da şaşırıyor tabii neoluyor diyor bünyemiz
Sibel2344 Blackmom bende ayni seyleri yasadim mutlaka destek al demir ilaci boyle yapiyor tuvalete cikamadigim icin inanılmaz tarım sancim olmustu bende kurtulmak icin ikindm zorladm sonuc hemoroid ve kas sarkmasi. İnşallah duzelir hamilelik sonrasi 🙁
ElcinMayis Ben öğlenleri 1 kase yulaf yiyorum. Hem kilo kontrolü için hem de bağırsakları çalıştırıyor. Doktordan sonra deneyebilirsiniz.
Yldzeyll Gzd2106 sanmiyorum canim onu da danış yine de doktoruna ama sıcak su iyi geliyor hemoroid için