Seyda3834 Merhaba hamisler oğlumla şuan 35+2 yiz bugün biraz fazla yorulduk galiba hareketleri baya yavasladi acaba bu normal mi şuan randevu bulamadim devlete kontrollere gttigim için acaba yoruldugumdanmi yavaşladı hareketleri
spiker_anne Seyda3834 biz sizinkinden daha küçüğüz ama cok yorulunca yavasliyor bizimkide oturup yaslandığım an başlıyor 28 haftaligiz bizimki öyle ❤
Busraay_ Olabilir canım bende yoruldugumda temizlik vs yaptıgımda biraz yavaşlıyor gibi hissediyorum doktor bol bol dinlen öyle durumlarda ve kendini çok yorma dedi sende birdaha kendini bu kadar yorma annesi kötü birşey yoktur
Seyda3834 Busraay_ pazara felan gttim öyle birşey taşımadım maksat acilmam kolay olsun çocuk şişmesin dedim eve geldim bir tane cam sildim okadar ama fazla geldi sanirim 🤗
Seyda3834 spiker_anne allah tamamına erdirsin ınsallh evet aslında dikkatli olmamız gerekiyor ama iste duramıyoruz 🤗
Seyda3834 crnbyrktr2918 ınsallh bundan 3 hafta önce hastanede yatmıştım bu harektsizlikten ötürü gene ayni olcak diye korktum