Alparslan0210 31+2 gebeyim karnım da sertlik var taş gibi hiç rahat edemiyorum sizde de bu durum var mı
Haticemre21 Alparslan0210 bende de oluyor gun icinde 33+3 haftalığım bende doktorum erken baslams kasılmalar cok olmuyosa sorun yok demisti
Aleyalmina Alparslan0210 33 haftalığım bendedr 2 gündür karnm taş gibi oluyo bi süre agrıyıp geçiyo yarn gidicem bende doktora
Haticemre21 Alparslan0210 evet olablr. Genelde oyle diyorlar çünkü. 1 2 defa oluyo sa sorun yok diyorlar ama blmiyorm tabi. Bende de oluyo ama erken doğum riskim yok henüz donmemiste zaten bebegm 33+3 haftalığım gidicem persembe günü tekrar
Demlidem Bendede sertleşme oluyordu32. Haftada farkedildi nst sancılar çıktı fakat ben ağrı hissetmiyorum tedaviye başladık ihmal etmeyin derim doktorunuza mutlaka danışın
Demlidem Alparslan0210 kasılma olduğu için nstde düzenli sancı ve kasılma çıkınca ilaç verdi ve ciğer geliştirici yapıldı
Demlidem Alparslan0210 doktoruma daha önce sertleşme olduğunu söylemiştim aslında kendince sebepler sundu 32. Haftada çalışabilir raporu almak için gittiğimde mecburen nst ye bağlayınca sertleşmenin kasılma ve sancıdan olduğunu farketti 🙄
Tusubasa Alparslan0210 kasılmalar haftanizda normal değil erken doğum riskinizde varmiş doktorunjza gidin kasılmalar için ilaç veriyorlar ben 34. Haftamda ayni sertlik ve kasilma ile gitmistim erken doğum riskiyle ciğer gelistirici ve bendeki kasılmayo engellemek adina ilaç verdi.
Tusubasa Alparslan0210 şuan 37. Haftadayim kesti ilacimi kasilmalarim var ama artik dogum vakti yanaştigi için normal karsiliyor doktorum