Buse91 Sumeyye94 ben 14. Haftada başladım şuan kendimi durduramıyorum sürekli bişeyler almak istiyorum🤣
Rbidrmz Ayda başladım canım iyikide başlamışım son aya gelince hiç halin kalmıyor ağrıların artıyor be hiçbir sey gözünde olmuyor bnce erken yapmakta fayda var 🤗💕
Kardelenyigit 20+5im 😂dün her şeyi aldık sayılır dolabı falan kaldı birde benim gecelik vs yavaş yavaş keyfi alışveriş yaparım bundan sonra diye düşünüyorum ☺️
Hacermrc Ayda odası fln herşeyi alınmıştı şimdi 35 hafta bitiyor herseyini almış olduk erkenden iyide oldu şimdi dışarı çıkasım bile yok o kadar agirlastim
Tuuce7 Haftada annem hemen hastane çıkışı aldı 😂 o kadar erken Yani. Sonra her hafta bir kıyafet aldı ördü vs. Ben odayı 35. Haftada tamamladım. Ama her şeyi aylara yayarak yaptım. Mesela bebek arabasını 17. Haftada falan aldım. Herkes de erken dedi ama kulak asmadım. Hepsi bir anda olsa gerçekten çok daha ödemesi zor olurdu. Şimdi 38 bitti, 35 de de tüm hazırlıklarım tamamdı.
asyaa15 Haftadayız. Listemi hazırlıyorum çıkacagım bikaç haftaya hrpsini toplu alacagm. Alan bitiren varsa listesini paylasırmı
Ozgee11 Zeyno_ biseyler alcaklar ama onlar da bilmiyor daha ne alacaklarını cinsiyetimiz de belli değil henüz
Zeyno_ Tuuce7 aynen benim annemde besik kıyafet küpesi filan .Ama karşı taraf tan daha bişey duymadım .