Zuzum_20 Crescent__ yapılıyor mu 😱 bana bugun sabah altıdan sonra bişey yiyip içme dediler 1,5 da olucam sezeryan
Zuzum_20 Talentedmom bebegim makat gelişli döndü döndü durdu üç haftadır da makattan dönmedi bugun de tekrar baktık dönerse diye ama kanala ayaklarını yerleştirmiş canım
Deletedmom133 Zuzum_20 zaten acı eşiğin düşükse korkma sezeryan daha acısız sonrası biraz oda öldüm bittim değil zaten 5 6 günlükken yemek yapıyordum ben ev süpürüyordum 😊
Deletedmom133 Zuzum_20 niye bu kadar korkuyorsun camim sen hiç korktuğun gibi değil ki kan aldırmaktan korkan biri olarak söylüyorum ben bunu herkes doğuruyor sende yaparsın ince kendine güven hissetmedikten sonra kessinler yeterki hissetme birşey olmaz merak etme 😊
Deletedmom133 Zuzum_20 mecbur yapamak zorundalar 5 saatte uyuşuklu ancak geçiyor ancak ayağa kalkıyorsun ya o an gelirse zorunlu yani 😊
Zuzum_20 Deletedmom133 kan aldırmaktan bende korktugum için inşallah dua edin yarın benim için sag salim kucagıma alayım ☺️
oknshr Zuzum_20 Ben spinal ile 5 gün önce doğum yaptım bebeğinin ilk çıkış anını görmek için sakin kal lütfen kaçırmak istemezsin o anı yaşamak için aynı şeyleri hiç çekinmeden yaşarım 😊 Korkma her acı geçicek öyle düşün belden yapılan iğne hiç acımıyor ben ilk uyuşmıcam sandım orda bir korku oldu uyuşunca sakinleştim sakinleştirici yapın dedim sen kendi kendini sakinleştirdin dediler sonta uyuşukken takıldı çıkması çok kolay zaten ilk 8 saatlik süreç biraz zorlu sürekli yatmak beni rahatsız etti ilk kalkışta güçlü ol karşıya bak ve yürü ben bebeğimle ilgilenemedim diye hırs yapıp koca gece yürüdüm çabuk açılayım diye biraz uzun oldu kusura bakma ama unutma hepsi geçiyor ve minik mücizenle evine geliyorsun onun sesini duyup kokusunu içine çekince onun için iyi olmakdan başka bir derdin kalmıyo allah yardımcın olsun😊
Zuzum_20 oknshr rahatlattın canım beni evet bugun bende sondayı sordum uyusukken takılıyormus ☺️☺️ İnşallah bebegime sag salim kavusurum benim ameliyat hanede panıklerım kötü olurum diye ama inşallah kendimi bende sakinleştirmeyi becere bilirim ☺️☺️
01merve14 Zuzum_20 canım ben 2 sene önce genel anesteziyle doğum yaptım, sonda normal ayıkken takılıyor ama aman aman bi ağrı değil, ilk yürüyüş de illaki zor oluyor ama yürüdükçe alışıyorsun bil bol yürümem lazım doktorun yürü dedikten sonra
Zuzum_20 01merve14 bugun sordum sondayı uyusukken takacaklarmıs bana ilk yürüyüş de umarım çok zorlamaz cabucak iyileşip bebegimle ilgilene bilirim dua et inşallah ☺️☺️
Deletedmom133 Zuzum_20 hiç korkma hiç sadece bebeğine odaklan nasılsa hissetmeyeceksin kendini buba odakla doğuncaya herşey bitiyor ohh dualarım seninle canım sağlıcakla acısız ağrısız al kucağına 😊