CerenHalit 15.01.2020 tarihinde yaptırdığım Beta Sonucum 14101 Çıktı Bu Pazar Kanama İle Gittiğimde Beta Sonucum 5340 çıktı Neden Beta Sonucum Düşüyor
CerenHalit Gunes_ Peki 2 Kesem Var Biri Dolu Biri Boş İkisinde de mi problem olur ikiside mi düşer biri 8+2 dedi diğeri 6+0 mış dün dediler
Gunes_ CerenHalit yanı bunun için bişey diyemem ama genelde oyle oluncada beta düşmez bebek olan kese büyüdükce dier keseyi yok eder diye biliyorum doktorun bırşey demedımı kanama olup helekı degerın dustuyse pek olumlu degıl ne yazıkkı
Meriiiilii CerenHalit kendi doktoruna gitsen hemen çünkü 6 haftalık olan düşmüşse diğerine zarar gelmesin
CerenHalit Serihsasya Kendi Doktoruma Çarşamba Gidiceğimi Söyledim Doktorumun Olduğu Muayne Aciline Gittim Tamam Dediler Çarşamba Gel Dediler
CerenHalit Gunes_ Bende Senin Gibi Düşünüyorum Ama Doktor Bişe Demedi Bormal Düşmesi Kanaman İçerde Yok dedi İlaçVurdu Gönderdi Çarşamba Gel Dedi
CerenHalit sdnrkya İnanır mısın Doktorum Bana Döndü Dedi Neden Olduğunu Anlamadım Acil doktorum içerde Yok kanama yumurtalıklar rahim temiz niye geliyor bu kanama bilmiyorum dedi
sdnrkya CerenHalit çok geçmiş olsun rabbim evladını sana bagislasin ınsallah kötü bise yoktur ilaç verdi mi doktor
Meriiiilii CerenHalit inşallah ikisi de sağlıklıdır. Bende ikiz hamileyim şuan. İkisi de aynı haftada ama bende çok korkuyorum bazen. İnşallah yavrularımızı sağlıklıca alırız kucağımıza
Susamvemom CerenHalit bence Çarşamba’yı bekleme yarın hemen baska doktordan randevu al. Erteleme sakın yarın sabah git. Çarşamba da kendı doktoruna gıdersin