Nur_iayn34 28Nisan19 bazen muayeneden sonra da gelebiliyor. Nişan kahve rengi yada açık pembe sümüksü oluyor canım .
Feyza_Anne 28Nisan19 tıpa tıp aynısı bana oldu kahve rengi akıntım iki gün sürdü hatta ama kontrolün üzerinden bir hafta geçti hala tık yok
Ebru_1994 28Nisan19 o sümüksü bişey kahverengi akıntıdan sonra sancım gelebilir ama ne zaman onu bilemem sabırla bekle ve doktorunu dinle
Ebru_1994 28Nisan19 olabilir normal doğum yapacaksan sancıyı bekle sık sık sancı olacak sabun acıycak korkma sıcak duş al eşin yanında olsun Allah yardımcın olsun cnm hadi hayırlı haberini bekliyoruz
Ebru_1994 28Nisan19 hastaneye giit onlar açılmama bakar açılmama göre ya yatışını yaparlar yada eve gönderirler devlet Hastanesi'nde ben Ağrı da doğum yaptım bi hafta bağıra bağıra sancı çektim hep eve gönderdiler sonunda serzaryen oldum
Ebru_1994 28Nisan19 Allah ondan bulsunlar normal doğum hayalim yerle bir oldu şimdi ikinci doğumum olacak 5 ay sonra sezaryen kim bana bakacak bilmiyorum
28Nisan19 Ebru_1994 dogurdum hamdolsun kardesim dun oglen hikaye olarak paylasicam insallah. Rabbime hamdolsun sonsuzzzzzz...
Ebru_1994 28Nisan19 oyy hayırlı olsun Allah on sana eşine bağışladın normal doğum mu yaptın nasıldı İstanbul damısın