Asumanaliefe şöyle düşün .dayanılmaz bir acı olsaydı (ha normal,ha sezeryan)rabbim bize doğurganlık özelliğini bahşeder miydi?ben ilkinde genel,ikincisinde spinal anestezi alarak sezeryan doğum yapmış bir anne olarak diyorum ki inanın korkulacak hiç bir şey yok.(11 yıldan sonra 34+5 haftalık hamileyim bu arada).her iki doğumda kendince zordur tabii ki.Ama dayanılmayacak gibi değil.sezeryandan sonra ben eve gelince(3.gün)hemen ayaklandım.1 gün dahi yatmadım.Biraz zorlayacak tek şey var ameliyattan sonraki ilk ayağa kalkış.zaten oda da bi kaç adım yürütüyorlar. Sonrasında bol bol yürümeni tavsiye ediyorlar ki en doğru olanı bu.gerçekten çok çabuk toparlanıyor insan.Ağrı olmuyor kesik yerinde yanma hissediyorsunuz o da 2 gün sürüyor ki ağrı kesicilerle baya hafifletiyorlar.eve gelince çok büyük oranla sızı geçmiş oluyor.İsın sırrı ne biliyor musun?iyi düşün iyi olsun.gerçekten çok fayda ediyor."Dünya alem geliyor üstesinden ben mi yapamıycam,ben anneyim güçlü olmalıyım ki bebeğime daha verimli olayım diye düşün"inan toparlanmak çok daha kolay oluyor.