Fndktgc0325 Arkadaşlar kasıklarımdaki ağrı ve sancılar için doktor bugün magnezyum önerdi ama kullanan var mı aranızda ya da hangi marka kullanıyorsunuz? Bana magnesium diasporal şase önerdi doktorum
ilkbahar Fndktgc0325 bana magnorm verdi doktor... Ama hergün kullanamıyorum 🤷♀️😁 çok ilaç var gün yetmiyo hepsini almaya 😃😃
Ayteksel Fndktgc0325 magnorm efervesan kullanıyorum bende. Ama hergün alamıyorum çünkü vitaminler omegalar kalsiyumlar derken ona vakit kalmıyor. Geneşde 2 günde bir içiyorum
26mrv Fndktgc0325 bende günde 1 içiyorum canım mag-one diye bi şey kasılmalar çoğalmasın ayaklarıma kramp girmesin diye aksatmamaya çalışıyorum
Poncikveannesi Magnorm kullanıyorum ama bende her gün düzenli içmiyorum diğerlerini içmekten sıra gelmiyo ama bakıyorum belim ağrıyo yada kramp girmeye başlamış korkudan hemen içiyorum şimdi sırt ağrılarım başladı yine içmeye başladım
Balimkiz Fndktgc0325 magnezyum çok faydalı canım kasılmalara kemik ağrılarına falan iyi geliyo ben suda eriyen içemediğim için hapını yazdı doktor magvital kullanıyorum ilk haftalarda başladım şuan 32.haftadayım devam ediyorum