DilaraEmrah merhaba, hayır süt çok iyi dengeliyor, hatta şu ana kadar yükselme olmadan ilerlediği için diyetisyenim tatlıya da izin verdi. Bazen bir ara öğünden meyveyi çıkarıp oraya sütlü bir tatlı koyduğum oluyor ama her gün her gün değil tabii, arada canım istediğinde yapıyorum. Ben üç ara öğünde de bir şekilde meyve tüketiyorum. Muzu hiç tüketmiyorum çünkü hamileliğimin başlangıcında neredeyse her gün yiyordum, şeker çıkınca muzda çok yüksek şeker var diye direkt çıkardım onu listemden ama diyetisyenim her gün olmadıkça yiyebilirsin dedi. Genelde elma, mandalina, portakal, kivi, ayva gibi mevsim meyvelerinden tüketiyorum. Kiviyi mesela yoğurdun ya da sütün içine doğrayıp üzerine bir kaşık yulaf ezmesi, tarçın ve hindistan cevizi ekliyorum, keyifli bir ara öğün oluyor, kendi kendime çeşitlendiriyorum bir şekilde, sıkılmamam için diyetisyenim de bazen çeşitlemeler öneriyor. Meyvenin yanında ceviz ya da badem de yiyorum bir öğünde. Yani meyveyi hiç yememek değil dengelemek lazım, benim programımda dediğim gibi üç porsiyon meyve var, şekerimde herhangi bir bozulmaya sebep olmuyor ara öğünlerde tükettiğim meyveler.