Pirpirella Bi iki gündür dizimin altından itibaren bacaklarım çok ağrıyor uykumdan uyandırıyor resmen biraz araştırdım huzursuz bacak sendromu ile karşılaştım yok mu bu ağrıyı hafifletmenin bi yolu😟 bel ağrıları derken şimdi bu bela oldu başıma
Sinemunky Pirpirella kimine sıcak tutmak kimine buz koymak iyi geliyor bendede var ama bende çare bulamadım o yüzden sanırım dogurana kadar böyle devam edecek bide benim doktorum magnezyum vermişti bu durum için çok faydasını görmedim ben krapta giriyor arada 2 3 gün ağrısı devam ediyor maalesef bende
Ummuhumeyra Pirpirella doktoruna söylersen sana kalsiyum ve magnezyum verecektir canım en aza indiriyor bu krampları vs birde kendi vitaminlerin eksik de ondan da olabilir kan tahlili yaptırıp multi vitamin kullanabilirsin ben bunlara dikkat ettiğim sürece rahatlıyorum çok şükür 😘
Tugce35 Sinemunky evet bende de oluyor zor yürüyorum tedavisi yok doktor çekecen diyor magmezyum bende içiyorum bi işe yaramıyor
Pirpirella Ummuhumeyra multivitaminim vardı kan ilaçları D-3 damlası derken çok midemi bulandırınca içmeyi bırakmıştım
Gulinal Benimde bacak ağrılarım var kramp giriyor son günlerde doktor magnezyum eksikliğinden dedi ilaç verdi yarın başlıcam
Pirpirella Gulinal benim daha 27 haftalık bebeğim doğuma kadarsa çok çekerim yarım saat yemek yapana kadar zor durdum ayakta resmen
Pirpirella Ceylan35 10 gün sonra kontrolüm var ileteceğim doktoruma o ne kötü bi ağrıymış öyle ya uyutmuyorda 😟☺️
Ceylan35 Pirpirella ben ilettim kuzum magnezyum vermedi bana fazlası zarar dedi normalmiş böyle olması 🙄