CansuArifeEr Hanımlar merhaba sancım nst de 47 lere kadar cıktı doktor bu hafta gelebilir dedi. Ama acıklığım yok bende birşey hissetmiyorum sancı falan sadece kasılmaları hissediyorum. Böyle olan varmı kaç ginde doğuma gittiniz
kader34 CansuArifeEr ahh canım benım 100 lerde cıkıyo kaç gündür 😁 36+4 sancılarım da vuruyor belıme catı yapıldı acılma yok
810473 ozlemagcaa herkesde farklı oluyorr gercktn deısık 100 olup nasl hıssetmıyrsnz sız kac haftalıksnz
_berivan1404 Haftaya giriyoruz bizde yarın. Ama bi belirti yok bugün kontrolüm vardı nst sancım çıkmadı doktor bi hafta daha bekleyelim dedi ama beni çaşrmaba günü tekrar çağırdı kontrole suyu önemliymiş ona bakacak. Kızımın gelmeye niyeti yok kanala da girmemiş sancımda yok ne zaman gelir 😅 normale odaklandım hep son anda sezeryan olur diye korkuyorum
CansuArifeEr kader34 suni sancımı yicez yani 😭 ilk olunca insan hiç bişey bilmiyor ne kadar araştırsak okusakta her doğum farklı
ozlemagcaa CansuArifeEr 33 haftadan beri böyle bi gün yattım çıktım sancıyı düşürdüler de 39 oldum hâla aynı
Nur_arkn CansuArifeEr hayırlı doğumlar öncelikle benim yaklaşık 5 gündür 30-40 larda ara ara 60 ları görüyor bir cm de açılmam var halen doğuramadım sancılarım var ama açılmanın devamı yok sancı yükselmiyor doğuramadım😞