SusamTanesi61
Nefesimmom
Esra1987
Ben okuduğum yorumlardan dolayı çok şaşkınım 🤔🤨
" burçhan özsanburçhan özsan
2 yorum
3 ay önce
Kendisine 21-22. hafta içerisinde detaylı ultrason için gitmiştik. Doğumda Down Sendromlu olduğunu öğrendiğimiz bebeğimiz için kendisi muayene sırasında herhangi bir şüphe bulamamıştı. Halbuki çocuğumuzun kalbindeki karıncıklar arasındaki orta genişlikteki delikten (VSD), ayak baş parmağı ile yanındaki parmak arasında olan fazla genişlik farkından veya ortalamanın oldukça altında olan burun kemiğinden şüphelenebilirdi (işin ilginç tarafı kendi raporunda da nazal kemik, ikiz kardeşinin neredeyse yarısı uzunlukta olarak yazılmış). Ancak maalesef detaylı ultrason sırasında bunların hiçbirini tespit edememiştir."
" Aishah MNAishah MN
1 yorum
5 ay önce
(Google tarafından çevrildi) Türkiye'nin veya dünyanın en prestijli hastanelerinden birinde bile (iddia ettikleri gibi) bu şekilde kötü muamele görmeniz çok yazık.
Çok kibirli, saygısız ve düşmanca biriydi. Tedavisi beni çok hayal kırıklığına uğrattı ve onu bir daha görmemeyi diliyorum.
(Orijinal)
It's a shame that even in one of the most prestigious hospitals in Turkey or the world (as they claim), you get mistreated like this.
He was very arrogant, disrespectful & hostile. I was very disappointed with his treatment & wish never to see him again.