Alpzumra Kızlar tam 15 haftalık hamileyim bugün kızlarım olacağını öğrendim ve o sevinçle neredeyse bütün kıyafet ihtiyaçlarını aldım. Acaba ilk cinsiyet söylendikten sonraki kontrolde değişen oldumu
Elvintos Alpzumra tek yumurta mı çift yumurta mı? Hayır yani en azından biri kızsa tek yumurtada diğeri de kızdır kesin. Doktor ikisine de kız demişse en azından birinden emindir ki demiştir. Ama çift yumurta ise bir erkek bir kız da olabilir..
Cisem-22 Alpzumra yoo bende 16.hafta öğredim herşeyini aldım oğullarım olucak benimde 34haftaliğiz şuan , zaten 30.haftadan sonra dolaşamıyosunuz bile alişveriş fln eziyete dönüşür
Filiz_Gulsah7 Alpzumra olabilir canim bende senin gibi yaparim diye daha ogrenmedim suan 18 haftaliklar haftaya ogrenecegim 😊
Alpzumra Elvintos%90 Tek yumurta ikizi demişti 12 haftalıkken çevrem içime kurt düşürdü neden acele ediyorsun diye doktorum kesin konuştu daha biz sormadan soldaki bebek kız dedi😊bende tek yumurta o zaman diğeride kız dedim evet dedi
mervealis63 Cisem-22 senin demi tek yumurta idi 😊hngi tarafta idi ikizlerin sag taraftanmi tutmustu erkek oldgna göre
bezelyeannesi Cisem-22 tek yumurta mı bebekleriniz bir sıkıntı yaşadınız mı benimde tek kesede 2 embriyo görüntülendi biri 6 haftalık büyük olan 7 hafta daha küçük olanın kalp atışı yok. 1 hafta bekleyeceğiz dedi doktor sizinse tek kesedemiydi
Alpzumra Filiz_Gulsah7 2 çocuğum daha var kontrol gününü bekleyemediler sağolsunlar acele ettik hayırlısı artık ne diyelim
TwinsmomDA Alpzumra ben 16 da ogrendim değişmedi Ama beni doktor hep korkuttuğu icin hala tam alışveriş yapmış değilim. Hakkımızda hayırlısı
Alpzumra TwinsmomDA TwinsmomDA amin inşallah biz hamileliğimi tesadüfen çok erken öğrendik zaman hiç geçmiyor gibi birazda onun etkisi vardı sanki 15 haftada değil 25.haftada öğrendik gibi bi sabırsızlık vardı hepimizde 😊
Gamm Alpzumra ben canım 🤚 15 te iki kız 16 da bir kız bir erkek olduğunu öğrendim o yüzden kızımın elbiseleri daha fazla :) inşalallah gönlünüzdeki gibi olur ama değişim yaparsınız bişey olursa yıkamayın bence :)