Melikeyasin 36+5 gunluk olduk bbegimin hareketleri azaldi sizce normal mi 2 gun sonra kontrolüm var tskrler😊
Yagmuroyku Melikeyasin muhakak gidin kızlar geçen hafta aynı sorunla acile gittim susuz kalmış oğluşum hemen serum bağladılar çok şükür hareketleri arttı bol su için 🙏☺️
hicran37 Melikeyasin benimde azaldı ama bi sıkıntısı yok içerde yeri daraldıkça hareketleride azalıyor happy mom da söylemişti 😁
Melos58 Melikeyasin benimde azaldı 37+4 üm yeri daraldığı için ama hareketleri sert yarin kontrolum var
Meliha_nur Melikeyasin benim de azalmisti geriden geliyodu kilosu esim 1 hafta boyunca arastirip her gun farkli yedirdi kilo alsin diye asiri yedim normalde yiyen biri degil 400 gram almis 2 gundur durmuyo bugun yemedim hala oyle grip oldum yine
Haticemre21 Melikeyasin bencede bir doktora gidin bende 33+4 haftalığım hareketlerini takip ediyorum kordon dolanmasi var bebegmde hareketi azalirsa gel hemen dedi Allah korusun öyle seyler olablr
Talentedmom Melikeyasin alanı daraldığı İçin hareketleri azalmış olabilir gidince doktora sormayı unutma