Ruhsuz Yiyecek içemem ayrımı yapmayan gebeler açlık kan şekeriniz ne çıkıyor akşam kaçtan sonra yemek yemeyi bırakıyorsunuz
K1996 Ruhsuz ilk başta çok çıktı şekerim 15 gün ağzıma tatlı sürmedim şimdi açlık 60 falan oluyor dktor dikkat ettirmişti çoğu şeyi hayatımdan çıkarttım
Gizem3410 Açlık şekerim 69 70 arasi çıkıyor genelde sabah aç karnına ölçüldüğünde gebelık şekerimde yok çok şükür 50 mg yükleme yaptırdım sınırın çok altinda çıktı
[silindi] Benim aclik sekerim tahlillerde 95 105 arasi cikiyordu. Doktor diyet verdi. Parmaktan seker olcme aleti aldirdi. Olabildigince erken saatlerde olc. Ne kadar geçe kalirsan sekerin o kadar yuksek cikar dedi. 7.30-8.00 arasi olcumlerim 70-90 araliginda degisiyor simdi.
Ruhsuz K1996 dahiliyeye gittim sen de şeker filan yok hangi doktor söyledi bunu dedi azarladı Bi de beni
Bellazarea Benim açlık şekerim maalesef biraz düşük, sürekli 50 küsürlerde çıkıyor. Şeker yüklemesi yaptırdığımda ilk saat 96 ikinci saat ise 70 lerde çıkmıştı. Doktorum gayet iyi olduğunu söyledi.
Ruhsuz Bellazarea 50 küsür çok düşük değil mi benim şeker yüklememde 2.saat 54 çıktı bayılacaktım resmen 😔 elim ayağım titredi başım döndü
Bellazarea Ruhsuz Tansiyonumda 8e 5, sıksan 9 büyüğü mesela, doktor vücudumun alıştığını, tansiyonumun 10 olduğu takdirde baya zorlanacağımı falan söyledi..Şekerlede aynı şey sanırım vücudum alıştı çünkü açlık şekerim hep düşük