Elifcannn Kizlar mayis 22 si dogumum 13. Haftamda erkek olucagini ogrendim 😊😎 ve forumlarda her mayis grubunun erkek bebek bekledigine denk geldim haydi mayistaki erkek anneleri burda toplanalim o zaman 😂😍
shdemir Elifcannn Benimde aynı mayıs 21 tahmini dogum tarihi bende 13.haftamda erkek oldugunu ögrendim😊
Elagclkln Elifcannn benimde 22 mayıs ama tabii sezeryan tarıhım nolur bilemem ama 13. Haftada bana da erkek bebek dendi 🙂)
Elifcannn MrTGcE bizimki de gostermedi normalde bağdaş kurmus oturuyodu ama sagolsun doktorla beraber uzun ugraslar sonucu gorduk erkek oldugunu 😂😍
Elifcannn birminikannesi şimdiden fenalar valla 😊 insllh bi dahaki muayenede gosterir 😊 hamile oldugumu ogrenmekten daha degisik bi duygu oldu doktorun cinsiyetini soyleyecegi o an 😂
deletedmom211 Benimde mayıs 24 normalde mayıs 17 olması gerek ama 1 hafta geriden geliyoruz sizce benimde erkek mi 😀
Elifcannn deletedmom211 bence kesin erkek yani cnku cidden herkes erkek mayista 😂😂 saglikli olsunlarda bnimki sadece bi tespit😊
MrTGcE Elifcannn evet ya dr sola dönderip durdu beni ama yok o ayaklarını hareket ettirmiyo anası gibi inatcı olcak belli 😂😂
shdemir Elifcannn Ben kararımı hamile kalmadan önce vermiştim zaten canım degistirmedim🙂)Demir Hamza olucak Allah izin verirse ismi