arzu_glyprk Selam hanımlar 1 haftadır lekelenme ve kanama yaşıyorum bi çok kez muane edildim hiç bir sorun çıkmıyor. Fakat kanama var adet gibi daha önce yaşayanlar oldumu aranızda ? 28+4
Ayti arzu_glyprk Selam ya aslında bende oldu ama benim 3 ayıma kadar oldu her regl olucağım zamanlarda.doktor kesenin yanında kan yığılmış kalmış odur dedi böyle ola bilirmiş.yani normalmiş ama yanı her defa oluyordu
arzu_glyprk Ayti ben 7 ayıma gireceğim 1 haftadır devam ediyor bana diyecek hiç bir neden söylemiyorlar bakıyorlar bakıyorlar herşey iyi onlarda anlamadı sebebini çok ilginç
Aykam123 arzu_glyprk Ben de 27+5im. Bende de oluyor. Doktorum bir sepep söylemedi. Amma korkacak bir şey yok dedi. Bilgisi olan yazsa çok iyi olur
arzu_glyprk Aykam123 geçmiş olsun bende aynı şekilde korkuyorum fakat hiç bir sorun da yok annenizde aynısı olmuş mu bi sorun ben sordum annemde olmuş bi sorun da yaşamamış
Aykam123 arzu_glyprk sordum, onda olmamış. Teyzemde ve iş arkadaşlarımın bi kaçında olmuş, bir sorun olmamış. Amma yine de korkmamak elimde değil