ald1017 Sabah ilk doz tetanoz aşısı oldum.Öğleden sonrada progestan iğne oldum.Etkileşimleri olur mu diye hemşireye sordum ama bilgisi olmadığını söyledi.Aynı gün hem tetanoz aşısı olupta hemde progestan iğnesi olan yada bilgisi olan var mı ?
Minik-mucizem123 Bi sorun oldu mı kuzum bende bugün aşı olacam ve progestan fitil kullanıyorum. Kimsede cevap vermemiş 😣
ald1017 Dün ikisinide oldum herhangi bir yan etki bende yapmadı.Sadece aksam biraz kol ağrısı oldu o da aşıdan dolayı beklenen bişeydi.Minik-mucizem123 icenes zntrkn
Erenveannesi Riskli gebeliğiniz varsa doktorunuza aşı olup olmama konusunda danışmalısınız. Tetanosun yan etkileri vardır. Etraflıca düşünülmelidir. Erken teşhis de hayat kurtarır şimdi doktorunuza danışmalısınız. Bu hemşirenin bilebileceği bir şey değil.
zntrkn Erenveannesi valla canım ben doktoruma sordum ne olur ne olmaz olabilirsin demişti o yüzden içim rahat biraz
Minik-mucizem123 Erenveannesi ben önlem amaçlı fitil kullanıyorum dusuk tehlikem kalmadı çok şükür rahim ağzım kısa ölçülmüştü şimdi gayet normal ama doktorum yine de önlem alalım dedi. Aşı da vurulabilirsin dedi. Ama ben suan kendi doktorumdan ayrı bi şehirdeyim buradaki kadın doğumcu da fitili bırak aşı da olma dedi. İkisi tam ters konuşuyor 😂
ald1017 Erenveannesi Zaten hekim istediği için tetanoz aşısı yaptırdım.Riskli bir gebeliğim yok sadece haftada bir progestan oluyorum onu da dün olmam gerektiği için oldum.Ben iki ilacın birbirine etkileşimleri olur mu diye sormuştum bana yada bebeğe yan etki yapar mı diye değil.
ald1017 Minik-mucizem123 Amin inşallah.Rabbim herkese bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin 🙏🏻❤️
Erenveannesi ald1017 yani ben de yardım etmeye çalıştım ne bu tepkiniz? Yan etkiyle ikisinin etkileşime girmesinin cevabı da aynı olabilir ayrıca bunu doktor bilebilir ben de salak gibi yorum yapıyorum sizin gibilere. Ne değer biliyorsunuz ne başka bir şey o zaman başınıza gelecekleri ya da gelmeyecekleri bi zahmet buraya sormadan sessizce bekleyin. Yorum beğenmeyenlere dileklerim ancak bu.