Gzemarss Ya kizlar prilam kullanıyorum normalde doktora gittim 3 gun önce tamam yazıyorum dedi yazmayi mi.unuttu napti 3 gündür mahvoldum yine bişey kalmadı icimde boğazım tahriş oluyo su bile içemiyorum baş ağrısı bi yandan kendimce nasil geçirebilirim
Yoncaerim Gzemarss eczaneden reçetesiz al ama çok pahalı 60lira felan bende yazdırmayı unuttum ve mecburen muayenemede çok vardı gidip reçetesiz aldım ayan 16+6yjm günde bir mutlaka içiyorum başka türlü gene midem ağzımda oluyor sanki
Selinnnce Gzemarss limon, yesil elma, havuc, zencefil(zencefilli gazozda olur) beni bunlar bi nebze geciriyordu
Canan06 Gzemarss maalesef kesin şunu yap diyemm bana ilaçta fayda etmemisti dolabı dahi acamiyordum tekrr gidin doktorunuza eğer uzaksa sağlık ocagndaki doktorunuza yazdrn
denizinannesi03 Çok geçmiş olsun, kaç haftalık siniz? Kesin çözümü yok maalesef, ben 4 Ay çektim, azaltma yolları ayvaya limon ve tuz sıkarak yedim hafifletmişti.Allah şifa versin
Aysinulu denizinannesi03 mrh benim 6 hf likken kanama alanim olustu. Kanamali bir ham8lelik geciriyorum .sureklli yatiyorum. ikizlerim 15 hflik olduk🧿🧿🤲🤲 yesil eksi elma yiyordum dilim dilim tuz da atiyordum az uzerine. Birde acik sade (az koyalim) nescafe cay bardagi yudum yudum iciyordum baş agrima ve mideme iyi geldi benm. Dr sor . Deneyin.
Gzemarss Yoncaerim evet 16 bende yarin ertesi gun randevu alacagim icin almiyorum yoksa kesin alirdim
gmz91 Gzemarss aile hekiminizden de yazdırıp alabilirsiniz illa kadın doğum doktorunun yazmasına gerek yok bilginiz olsun :)
4429 Benim basimda donuyo bi yandan hem surekli midem bulaniyo kusuyorum. Elim ve ayaklarimda yaniyo surekli bilmiyorum niye boyleyim😣
Aysinulu Gzemarss Mrh benim 6 hf likken kanama alanim olustu. Kanamali bir ham8lelik geciriyorum .sureklli yatiyorum. ikizlerim 15 hflik olduk🧿🧿🤲🤲 yesil eksi elma yiyordum dilim dilim tuz da atiyordum az uzerine. Birde acik sade (az koyalim) nescafe cay bardagi yudum yudum iciyordum baş agrima ve mideme iyi geldi benm. Dr sor . Deneyin.