Leyladisbudak Arkadaşlar merhaba 33 haftalık hamileyim doğuma az kaldı gittiğim hastane özel tınaztepe hastanesi ancak doğum ücreti 4500 oda ekstra kalım ücreti hariç.bildiğiniz biraz daha uygun izmirde özel hastane ve doktor var mı ?
bskizmir Leyladisbudak Tatlim öncellikle Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bende izmirde ozel su hastanesine gidiyorum. Doktorum ümran özer. Mukemmel bir kadındır. Bildigimiz kadariyla hersey icinde sezeryan vs normal farketmiyor 2000 Tl ve 2500 Tl arasi dogum ucreti degisiyor ve cok guzel ilgileniyorlar. Arkadaslarim ve kuzenim orada dogum yapti. Inan herseyleri mukemmel. Sadece ek ucret olarak dogumda fotograf istiyorsan ondan aliyorlar 200 - 300 tl arasi bisey.
Htc2020 Leyladisbudak Bende tinaztepeye gidiyordum artık tuzlu gelmeye başladı diye degistirdim. Çınarlı hastanesine gidiyorum doğum ücreti 2800 her ikiside.
cerrah61 bskizmir Leyladisbudak ben de Ümran Hanima gidiyorum, yeni yıldan sonraki güncel fiyatı 3000₺ oldu epiduralli olursa 3300₺☺️
bskizmir Leyladisbudak muayne ücreti 81bucuk Tl. 10 gun icinde tekrar gittigin zaman almiyorlar tekrar canım.
bskizmir cerrah61 Aaa hic bilmiyorduk degismedi diye bilgi gelmisti bize. Ögrendigim iyi oldu. Teşekkur ederim. 😊
cerrah61 Leyladisbudak evet çok şükür bazı yerler gibi uçuk bir zam yapmadılar ya korkuyordum açıkçası ama cüzi bir miktar oldu 🤭 muayene ücreti hala ayni değişmedi bu arada 81.5₺
cerrah61 Leyladisbudak yok ikisi de aynı fiyat dediğim givi ekstra epiduralli isterseniz 300₺ fark alıyorlar
Leyladisbudak bskizmir yorumlara baktım hastane ve doktorla ilgili baya iyi yorumlar teşekkür ederim canım
bskizmir Demus evet bende dün buradaki bir arkadaştan ogrendim. Bu tarz sorulari hastanede hangi bölüme soruyoruz canım? Bende bir kac bilgi almak istiyorum cunku.