Elifyor Fatmacbc1997 ben 38 haftalıkken 2300 le doğum yaptım 3 hafta gerideydi bebeğim ve kilo almıyordu bir gün muayeneye gittiğimde kalp atışlarında yavaşlama vardı bebeğimin acil sezaryene alındım şu an 2 buçuk aylığız çok şükür çok güzel toparladık
Fatmacbc1997 turkan_26 allah razı olsun kuzum rabbim evlatlarimizi sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah
ant2602 Nur_iayn34 aynı sorunu bugün bende yaşadım. 35 olmam gerekirken 33 çıktım. Perşembe gittiğim doktor haftamla uyumlu demişti. Bir doktor küçük çıkarttı perintaloğ da 33 hafta 2200 dedi
ant2602 Fatmacbc1997 iki haftadan bişey olmaz dedi. On gün sonra geri gel dedi. Perintaloğda bişwy yok gayet iyi dedi yolladı
Mervemeydan Benim de 34 olması gerekirken 32 çıkıyor . Çalıştığım için istirahat önerdi ve protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor . Eğer gerilik devam ederse 37 de alacaklar anne karnında kilo almıyor diye ben de çok kafama takıyorım
AyaYlmazYldrm Fatmacbc1997 canin ben oglummu 3 hafta geriden gelirken 2 kilo dogurdum suyum yoktu 36+0 da allaha sukur sapasaglam hic birsey olmz korkma
burcuciko Fatmacbc1997 ewet saglik ocagndaki ebem bna seni cok korlutuyolr dedi bbnde gblik sekeri ckti asknda norml ama doktorm cok yuksek dedi diytsyne gttm oda sekerli olan seyleri anltti fln her gun muz yiyorum diyince size o yuzden dedm hergun ymyn seker orni yuksek die.dun doktorumu degstrdm oda sekerimin gyt norml olduhunu soyledi bilmedm .ins sag salim salikli sihtli aliruz evltlrmzi kucgmza 🥰
Fatmacbc1997 burcuciko amin inşallah canim bugün gittim.perinatolojiye oda 1 hafta geride buda normal dedi cuma günü tekran çağırdı neden dedim küçük bi bebek dedi
burcuciko Fatmacbc1997 iki uc hafta gerilige yada ilerde olmasina norml diyolar sncta belki minyon bi bebektr yada son ayinda alir kilo cok korkutuyolar doktorlar icini ferah tut dua et bol bol
SedaveSusam Fatmacbc1997 ay gerçekten bazı doktorlar neye göre bakıyorlar ya insana boş yere acı çektiriyolar hiç üzülme canım benim bence bebeğin boyuda kilosuda gayet iyi