Dilarasavull44 Gul-21 haha aynn bizim bu akrabalar erkek delisi ya çok kıskaçlar kızım olsun istiyolar erkek diyince kimse sevinmedi kiskanclarindan eşim çok erkek istyodu o yüzden 😂
Nesizade05 Nisaakan_35 ğ Lacivertli_kelebek %50 erkekse %50 de kızdır zaten başka ihtimal mi var doktor niye böyle söylediyse :)
hulya4627 Fdm42 evet cnm düşük önleyici pruluton iğne vuruldum ve 2 kutu progestan 200 mg kullandım kanamam 2 gün sürdü bi kaç günde lekelenme olarak devam etti ondan sonra ultrasonda hep kanama alanı vardı kanamam olmadı hiç çok şükür geçti şuan gayet sağlıklı 14 haftalık oldu
Gul-21 Dilarasavull44 cins İnsan çok öyle 😂eşim tarafı yüz kere dedi erkek tosuncuk olsun diye demedim onlara iyice kesinleşsin pipi partisi yapsınlar 😂
NaAL Lacivertli_kelebek %50erkek mi dedi valla cok bilgili bi doktormus 😂😂 baska ihtimal mi var zaten %50kiz %50erkek olcak doktor dalga gecmis sanirim 😂😂
Lacivertli_kelebek NaAL 😂😂Dengesi insan çok valla iki seçenekten başka ne çıkabilir ki 😂😂net konuşmuyorlar deli oluyrm🤦
Fdm42 hulya4627 masallah inşallah bir.daha olmaz. Bende 16 +3 üm 6 haftadan 9. Haftaya kadar sürekli.kanamam oldu 9. Haftadan itibaren de keşik kesik kanamam.oluyor en son iki gün önce tekrar oldu bende progesteron ve proluton kullanıyorum arada ultrasonda kanama alani oluyor arada kayboluyor. Bu arada kızım olacak insallah 🤩
Assenaa Kilolar ne durumda yaa 14 haftalığım sadece 1 kg aldım sizde durumlar nasıl bu arada bizede %80 erkek dedi haftaya Pazartesi tekrar gidecem rahatına düşkün biZimki eli kafasında yatıyordu oynamadı tahminen söyledi. (1 muz 2 çikolata yedim bide) 😁😁😁
NurseB Assenaa ben 2 kilo vermiştim kilo almaktan korktuğum için abur cuburu kesmiştim öğrenince sadece sağlıklı beslendim ama sanırım mecburen artık almaya başlarım :)
Lacivertli_kelebek 51 ile hamile kaldım şuan 60 kilo bazılarını görüyorum 3 kilo aldım diye feryat figan ediyorlar ben napim peki 😂😂😂
Assenaa Lacivertli_kelebek bende almadım diye kafaya takıyorum demekki insanoğlu genimizde var hiçbişeyden memnun olmuyoruz 😁
NurseB Dilarasavull44 bugun kontrole gittim 14+1 usg ye göre 15+2 ama göstermedi bebeğimmm :) mide bulantılarım mide yanlarım ara ara devam ediyor benim 🤦♀️
Dilarasavull44 NurseB bende cuma günü gidicem 15 haftalik oluyo inşallah gösterir en son erkeğe benzettim dedi doktor ama bakalım 😊
NurseB Dilarasavull44 bizi de kıza benzetmişti 11de aşırı merak ediyorum bi daha 2hafta sonra gitcem 🤦♀️😂
Lacivertli_kelebek Dilarasavull44 Eşim erkek bebek istiyo bana farketmez sağlıklı olsun da 💜 ya bu heskesteki erkek bebek sevdası ne 😂😂 pipisi altın kaplama galiba tövbe yarabbim 😂😂