kubraninevi Bende 15 haftalık hamileyim. Geçen hafta doktor bacak arasında bişi yok diye kız dedi yüzde yüz. Ama niyeyse tatmin olmadım. Daha 14 haftalıkken sırf bacaklarının arasında çıkıntı yok diye kız demesi normal mi ki? 🙈
E35zel 12 haftalıkken öğrendim ben sanirim doktorun bilgisiyle alakalı bir durum hatta parti yapacağım için kesin cinsiyeti kız yazmis kagida🥰 sağ salim gelsinler sağlıklı ne olacağının hiç önemi yok
Mavi93 Dilarasavull44 rabbim gönlüne göre versin 🙏🏻 Bende rüyam da kız bebek gördüm kız hissediyorum ama hayırlısı
Dilarasavull44 Mavi93 bende doktora gitmeden rüyamda gördüm erkek bebeğim oluyodu doğum yapıyodum sonra doktora gittim erkeğe benzetti bakalım artk ne olucak😂
hulya4627 14 olduk bizde bulantılar devam ediyor ne zaman geçer bilmiyorum bel ağrısı da var bazen sağ bacağıma vuruyor 4 gün önce doktor %70 80 kıza benzio dedi 1 ay sonra çağırdı tekrar
hulya4627 Dilarasavull44 benim 6 haftalıkken kanamam oldu haftalık gidiyodum 9 haftadan bu yana 15 günde 1 gidiyordum ilk defa 1 ay sonra gel dedi bende nasıl dayancam bilmiyorum heralde 15 gün dolunca başka doktora giderim dayanamam 😂
Lacivertli_kelebek Dilarasavull44 14 haftalık ta %50 erkek söylendi ama kesin değil galiba görenler bana kızın olacak senin diyo 🤦16 haftalık benim minnoş 🥰
Nesizade05 Nisaakan_35 ğ Lacivertli_kelebek %50 erkekse %50 de kızdır zaten başka ihtimal mi var doktor niye böyle söylediyse :)
NaAL Lacivertli_kelebek %50erkek mi dedi valla cok bilgili bi doktormus 😂😂 baska ihtimal mi var zaten %50kiz %50erkek olcak doktor dalga gecmis sanirim 😂😂
Yenianne37 Dilarasavull44 15 haftalk hala ögrenemedim tahminde de bulunmadılar yarn gdicem öğrenebilir miyim sence
hulya4627 Dilarasavull44 ya kalp atışını duyunca rahatlıyorum rahat ediyorum hastaneye gitmesemde sağlık ocağına giderim kalp atışı için 🤗 yoksa mümkün değil 1 ay çok fazla
Yenianne37 Mrv1234 banads daha belli olmaz diyip yollamsti bende 15im tahminde bile bulunmadi yarn yine gdicem sorucam
Mrv1234 Yenianne37 benimde haftaya kontolum var bu sefer develete gidicem bakalim ozman 17 oluyoruz insalalh ogrenirim🤗
Lacivertli_kelebek Dilarasavull44 % 50 erkek dedi kesin konuşmadı kese şekline göre söyledi haftaya bakalım randevumuz🥰