sdnrkya Arkadaslar merhaba 10 gunden fazladir devam eden arada kesilen rengi bazen koyu bazen açık kahverengi akintim var adetime 3 gun var ve belimle kasigim çok agiriyo doktora çalıştığım ve cenazemiz olduğu için gidemedim neden olabilir
pink01 sdnrkya kahverengi lekeler ve kan hamilelik döneminde normal değil canım yerleşme kanaması desek 10 gün sürmez bence acilen doktora gitmelisin normal bi durum değil yapılacak bişey varsa yapsınlar hemen muhtemelen progestan verir
Twinksmom sdnrkya 4 gündür bende de aynısı vardı sabah kalktığımda daha da çok oluyordu progesteron kullanmama rağmen Dün gittik kanama alanı görüldü şuan sadece istirahat ediyorum lütfen acil bir doktora görünün beklemeden
sdnrkya pink01 hamile olduğumu bile bilmiyorum ki korkuyorum gunlerdir test yapmaya bir düşüğüm bir kimyasal var 10 gün devam etmesi bana da korkutucu geliyo ama 2-3 gün kesildiği oldu off
pink01 sdnrkya hmm ben hamilesiniz sandım belirtmeyince yazıda 3 gün daha sabredin ozaman eğer adet olmazsanız bi test yapın sonra sonuç ne olursa olsun bi doktora görünün bence inşallah istiyorsanız hamilesinizdir 🥰
sdnrkya pink01 ayy onu belirtmedim özür dilerim🙈 çok teşekkür ederim çok sagolun ınsallah öyledir zaten korkudan test yapamiyorum😔