Valsss Dun sabah kustum bulantim da devam etti sonra prilam dr kullandim bulantim aksam az birsey oldu ama gecti sonra bugunde bulantim olmadi sadece buzdolabini acinca ogurdum biraz. Midem bulanmayinca kusmayinca kendimi hamile gibi hissetmiyorum🤔
Iimran Valsss kız Allah seni napmasın bulanmasın 6 ay çektim dünyam karardı hergün kusmaktan en son bende prilam kullanmıştım
Kardelenyigit 20 hafta içindeyim hala kullanıyorum o hapı 😅hatta o kadar iyi geliyor ve rahatlatıyor ki doğurmak istemiyorum hamilelik çok güzel diyorum 😂😂alışırsın keyifli hale gelir 😅
Valsss Kardelenyigit bulanti olunca bebek saglikli olur deniliyo cogu yerde hapi kullanınca iyiyim ama bulanti olmayinca birsey oldu saniyorum🙈
Oykununanneesi Ben gece yatmadan önce iki tane alıyorum üzerinde öyle yazıyor ama kesinlikle kesmedi mide bulantılarım devam ediyor siz nasıl kullanıyorsunuz ?
Valsss Oykununanneesi ben 2 gun gece yatmadan once aldim 1 tane dun de ikindi gibi aldim kesti arada boguruyorum ama kusmuyorum
Sibel8ozgur Oykununanneesi hamileliğin ilk haftası doktorum vermişti gece yatmadan 2 tane aliyordum kesinlikle bir faydasını görmedim kontrole tekrar gittiğimde doktor başka bir hap verdi piyasadaki en iyi mide bulantısı ilacı çok şükür o olmasa her gün mutlaka 4 defa çıkarıyorum ilacın adı zofer
Sibel8ozgur Oykununanneesi bende öyleydim sürekli mide bulantısı yediğimi çıkarıyordum kontrole gittiğinde bir sor doktoruna danış derim gerçekten çok iyi geldi bana
GokAnne Prilam beni idare ediyor kızlar uyku yapan bi ilaç ama içmediğimde Uyuyamıyorum bu sorunu yaşayan var mı aranızda ilaca bagımlı olmak istemiyorum
Sibel8ozgur GokAnne bende uyuyamıyorum uykum olduğunu halde bir türlü dalamiyorum uykuya gece 3 e kadar ayaktayım gündüzde uyuyamıyorum hamilelikle alakalı bence
GokAnne Sibel8ozgur evet çok sıkıntılı bi durum halsizlik var zaten gün boyu gecede uyuyamayınca çok zorluyor
Yaren2019 Benim bittiydi hafta sonu mahvoldum çorba dan başka hiç bişe yiyemedim tekrar aldım prilam yatmadan 2 tane içiyorum ertesi gün rahat yiyip içiyorum üşütme mi hamilelik mi bazen karışıyor da galiba kış günü sonuçta