Aysenurak100 Marayy aynen öyle stres sıkıntı yapma yeter sürekli kafanı dağıtacak seylerle ilgilen bı tane olsun kaliteli olsun bizim olsun 🙂🙂
Marayy Aysenurak100 zaten gönlüm 1 tane den yana allah biliyo ama iste iki taneds birinden biri tutar diye şans daha avantajlı olduğu icin üzüldüm yoksa o biri tutsa dünya Benim olur
Marayy Nuriay çok bildigin tanıdığım var mucize gibi gelen bebekler biliyorum ama insan kendi hikayesinde böyle seyler yaşayınca umutlu olup inanması zor gibi geliyo ilk defa yumurta sayısı açısından böyle bi durum yaşadım o sebepten üzüldüm biraz
Marayy Mehtapakgl ben bilmiyomusum doğrudur canım ben egeden sıra aldım ama özel bölüm değil tüp bebek bölümü 30 Nisa’na olmazsa orayla denicem hakkımı inşallah gerek kalmaz 🙏
Marayy Mehtapakgl hayır canım secemiyorsun çok kalabalık olduğu icin geç verdiler 2 ay oluyo randevu alalı bende o sırada aşılamamı oluyorum eğer inşallah kalırsam iptal edicem her ihtimale karşı aldım
Mehtapakgl Marayy inşallah canım gerek kalmaz. Aşılamayı irenbede olcam demiştin. Hiç fiyat alabildin mi ? Kaça mal olacak acaba
aayseegul oykm-2019 canm selam bende perşembe asılama olucam .sana asılamadan sonra jel verdimi dr.bide çok korkuyorum gerçekten hiç ağrı hissetmedinmi?
oykm-2019 aayseegul canım hiç korkacak bisey yok iki dk sürüyor sadece kasma kendini acımıyor hiç rahat ol progestan fitil verdi bana sadece