Limonlusu Gamzecvk canım 39+3 ün denemediğim şey kalmadı. Tarçınlı su da dahil gelmeyince gelmiyor doktor acele etme 41 e kadar yolu var dedi 🤦🏻♀️😊 bende bekliyorum öyle
Minikfasulyeninannesi Gamzecvk aynen canım bende squat yapıyorum tarçınlı su içtim merdiven temizlik yok 40+2 olduk ama hala belirti yaşamıyorum 😳😳
Gamzecvk Limonlusu sabırsız bekleyiş oldu bende ne yapacağımı şaşırdım canım ☺️ Vakti saati vardır elbet inşallah sağlıcakla alalım kucağımıza
Gamzecvk Minikfasulyeninannesi hayırlısı canım ya sağlıkla gelsinler inşallah doktor bugün 5hurma ye ve iki bardakta adaçayı iç dedi onu yapıcam bakalım☺️
Gizem11 39+0 benimde dün gece Bi bel ağrısı oldu sıcak suya girdim geçti heyecanlandım bir an ama sonrası malum tık yok 😀
Gamzecvk Gizem11 benimde hafif kasılmam oluyor hemen beklemeye geçiyorum devamı gelecek mi diye ama aynen gerisi yok 😂
Gizem11 Açılmamda hiç yok işin kötü tarafıda bu normal doğum istiyorum cuma günü tekrar kontrolüm var bakalım nolcak 🙄
Gamzecvk Gizem11 doktor bugün birkaç cm dedi banada ahududu yaprağı çayını denediniz açılma için şimdi nette baktım bende
Gizem11 Ben hiç bir şey denemedim açıkçası bebeğe zarar verir mi nolur nolmaz diye tek yaptığım şey her gün sıcak suyla duş alıyorum denemeye korkuyorum yani