Yildizim minik-sincabim güzel yanlarını düşündükçe acaip mutlu oluyorum bir yandan da stres ama Allah o sabrı da o güzelliği de verir inşallah😊🥰
minik-sincabim Yildizim Yildizim verir tabi canım inşallah 🙏🏻 güzel yanları çok daha fazla bana göre o yüzden mutluyum 🤭
minik-sincabim Prenses001 civcivimmm Kızlar eşimi test almaya yolladım da bu testi şimdi yapsam kesin sonuç çıkar mı yoksa sabahı mı bekleyeyim
civcivimmm minik-sincabim sabah akşam aslında çok fsrketmiyo anca hamileliğin çok çok başıysa sabah idrarında belli oluyo ama öbür türlü akşam yapılsada çıkıyo canımm. Yaptın mı testiii
zelis63 minik-sincabim bende hiç bulantı falan kusma bile yaşamadm hiç belirti yoktu şimdi 30 haftalık hamileyim 😅
minik-sincabim Prenses001 civcivimmm yok kızlar yaa eşim gitti dün akşam nöbetçi eczaneye ama yanlış bakmışız heralde internetten o gün o nöbetçi değilmiş bu akşam gelirken alacak 🙄
minik-sincabim civcivimmm Prenses001 teşekkürlerrr evet ufak oğlum var çok yaramaz şuan çok erkendi biraz gözün aydın lık bir durum oldu 😅
minik-sincabim Prenses001 aynen öyle canım ya oğluma ilgimi azaltmak istemiyorum biraz büyüsün allah nasip ederse olur bi kardeşi