Adsmyr ebrupolat06 evet yaptrdım. Renkli ultrason değil ama yapan kişi radyolojici çok tatlı bir kadındı ben beğendim ama bazılarınn 45 dakika falan sürüyormuş bnmki 15-20 dakika falan anca sürmüştür
ebrupolat06 Adsmyr fiyatı 400-500 olanların o kadar sürüyormuş evet dakikası neyse ona şükür fiyatına göre gene iyi 100 dediler bana doğru mu acaba inanamadım duyunca aradım bi kaç defa aynı fiyatı verdiler anlamadım
Adsmyr ebrupolat06 95 ultrason ücreti verdim 40 ya muayene toplam 135 liraydı. Evet Ankara’ya göre fiyatı uygun ama dediğim gibi hani ultrason siyah beyaz eski cihazlardan öyle renkli falan beklemeyin
ebrupolat06 Adsmyr olumsuz bir şey söyledi mi peki fotoğrafları felan verdi mi? Bir de muayene olduktan ne kadar zaman sonra randevu verdi ayrıntılı ultrasona
Adsmyr ebrupolat06 bizde böbrekte genişlme var takip gerektyor ddi ilk dediği an korkunca doktor beni rahatlatmaya çalıştı sıkıntı olmadığını falanda söyledi rahtlattı ayrıntılıyı yapan kadın çok tatlıydı gerçkten. Aynı gün içinde yaptrdım ben önce muayene oldum sonra ayrıntılıya girdim siz de gidersenz haftanz uygunsa aynı gün yaparlar
Adsmyr ebrupolat06 tıp merkezleri genel olarak daha uygun fiyatları Ankara’da bende sonradan öğrendim bazıları renkli ultrasonda yapıyor sanırım öyle olsun istersenz biraz daha araştırabilirsnz
Adsmyr ebrupolat06 allh allah Başak tıpı bnde duydum ama 130 felan yazmışlardı orası içinde zam mı gelmiş acaba hatta oraya renkli ultrason demişlerdi bnde aynı para keşke orda mı yaptrsaydım demiştim
fulyaaaaa Bnde sincan koruya gidiyorum. Bana da doktor yaptrmayi önerdi ama fiyatı çok geldi. Ayrıntı ultrason acaba çok mu gerekli. Ztn bebekte şuan sıkıntı yok ama kararsız kaldım yaptırıp yaptirmamakta