Arzugurr Genital bölgede siğil çıkan oldu mu hiç kızlar ben hamilelikte çıktı ve çok büyüdü çok kaşınıyor çok acıyor başına gelen var mı ne yapmalıyım
Kaderaslantekin Arzugurr o sigiller bulasıcı oluyor mutlaka doktoruna danismalisi bazen normal doguma bile engel oluyor
Elifaa Arzugurr benim de vücudumda bir sürü lekeler oluştu minik minik ben e benziyor napacagim bilmiyorum
Damla123- Arzugurr hayır canım yani daha gidemedim ama annem çıkar diyor Yani olur böyle şeyler diyor bakalım yarından sonra kontrolüm var
Senakarabey Bende bir hafta önce farkettim ama bir değil birkaç tane irili ufaklı. Kendi doktoruma gittim cildiyeye yönlendirdi. Ya yakarlar ya dondururlar ama yakma fazla can acıtabilir dedi. Yarın cildiye randevum var bakalım ne olacak
Arzugurr Senakarabey evet hamilelikten önce bende yaktırmıştım ama tam genital bölgede değildi o zaman tekrarlıyor demek ki bi daha çıktı
Tuuce7 Bende de et beni gibi bişey çıktı genital bölgede. Doktor da hoşlanmadı ama kaşınmıyor , beni rahatsız etmiyor . Doktor da siğil demedi başka bişey sanırım.
Arzugurr Tuuce7 aynen bende de öyle başlamıştı şimdi birden kocaman oldu çok acıtıyor inşallah senin olmaz
Kaderaslantekin Arzugurr benim cok yakinim da ayni sorunu yasadi sezeryan dogum yapti o yuzden bebek icin onemli normal dogumda bebege geciyormus o sebepten dolayi rabbim yardimci olsun