Dilayusuf Asiye1689 sağol canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende gittiğimde perşembe günü duyarım duymasam bile 8 haftaya kadar beklicem kürtajı kabul etmicem
Dilayusuf Vrlkdr aynen canım beklicem ne olursa olsun teşekkür ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Dilayusuf Merhaba kızlar hastaneye gittim tekrar kalp atışı var ama çok az dedi 87 düşme ihtimali yüksek , ufak bir ihtimal bile olsa tutunur dedi
Tstnptt Haftada çok az duydum cnm için rahat olsun 7+5 dün daha net geldii 1 hafta daha dayan sonra o minicik kalp atışlarını duyarsın inşallah
Dilayusuf Tstnptt inşallah canım benim doktorlar çok korkutuyor büyük ihtimal düşer dedi ama az bi ihtimal olsa bile tutunur dedi artık hayırlısı Allahtan
Tstnptt Dilayusuf lekelenmen falan var mı canım bende lekelenme vardı düşük olabilir dedi progestan kullandm şuan çok şükür bi sıkıntı yok
ggulayy Dilayusuf canım bende de öyle olmuştu dr kürtaj dedi 2 hafta daha bekledik gelişme olmayınca alındı malesef😕 ama 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 7. ayımdayım çok şükür sen de içini ferah tut hayırlısı neyse o olur
Dilayusuf ggulayy hayırlısı neyse o olsun canım artık kısmet Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bbsraa Dilayusuf korkma canım ben de 6 haftalık gittiğim de duyamadık ne de bebeği formeedik sadece keseyi gördük. 7 haftalıkken gittim vajinal ultrasonla çok şükür net bir şekilde bebeğimi de kalp atışını da dinledik.
Dilayusuf @Bbsraa# Canım benimki biraz sıkıntılı ilk önce herşey güzeldi sonra birden kanamam oldu progeston kullandık kesildi tekrar gittim ölmüş denildi alalım denildi ben istemedim bugünde başka doktora gittim alttan baktı kalp atımı var ama 87 dedi düşer dedi büyük ihtimalle küçük bir ihtimal tutunur dedi
Dilayusuf Tstnptt Canım benimki biraz sıkıntılı ilk önce herşey güzeldi sonra birden kanamam oldu progeston kullandık kesildi tekrar gittim ölmüş denildi alalım denildi ben istemedim bugünde başka doktora gittim alttan baktı kalp atımı var ama 87 dedi düşer dedi büyük ihtimalle küçük bir ihtimal tutunur dedi
Tstnptt Dilayusuf sen dikkat et yat dinlenn 2 3 gün sonra geri başka bir doktora görün bence canımm inşallah sağlıklı bi şekilde alırsınn kucağına dualarım seninlee