Evrem123 Bence telaş yapma doktorun ters bir durum görseydi sana söylerdi. Bazısı geç duyuluyor biz 6. Veya 7. Haftada duyduk çok az. 10. Haftada gümbür gümbür canını sıkma sağlıkla büyür inşallah ♥️
MzyynSrctn Dilayusuf canım korkma bende ilk gittiğimde 6+1 di. Doktor kalp atışı duyulmaz zaten 10 gün sonra gel dedi. Sağolsun hiç korkutmadı gittiğimde duydum zaten 7+4tü kalp atışı duyduğumda. Başka bi doktora git ve mümkün olduğunca vajinal muayeneye izin verme.
Dilayusuf MzyynSrctn canım o kadar doktor kesin konuştu ki alttan baktı karından bakınca bebek gözükmedi attan bakınca gözüktü ama yine kalp atımı yok dedi ölü bebek dedi büyük ihtimalle 6+1 haftalık dedi kürtajla alalım dedi
Dilayusuf prensannesi_ canm doktor direk kürtaj diyince çok korktum ben alttan baktı sadece embriyo var kalp atışı yok dedi alalım tahlillerini ver dedi açmısın tokmusun ben aldırmak istemiyorum biraz daha beklemek istiyorum dedim tamam dedi kanamam ağrın olursa direk acile gel dedi
Orhangazikimeneki prensannesi_ bende 6+5 gittim bugün duyulmadı alttan da duyulmadı haftaya gel dedi neden acaba
Karadenizf Evrem123 aynen öyle. Neye dayanarak söylüyolar bilmiyorum bu forumda da çok gördüm kalbi atmıyor kürtaj yapalım dediler bekledik sonraki hafta duyuldu diye.
Evrem123 Karadenizf ayy Allah korusun ya ben ilk defa duyuyorum böyle birşey o yüzden yorum yapamıcam ama bence birazda tevekkül etmek gerekiyor. Benim doktorumda ilk haftalarımda azdan lekelenmem olduğu için düşük hapı verdi ama onu bile kullanmadım. Rabbim ona can verdiyse tutunur dedim.
__meczup__ Dilayusuf 7. Haftada gel demiştir doktor bebek o gün 6+5 se yada 7 deyse sıkıntı yok ama geride kalırsa gelişim yani gittiginde bebek hala 6+1 deyse kürtajla alırlar canım çok üzgünüm dua et rabbim can versin Yavruna
Seymen1905 Dilayusuf bişey dicem senden kan tahlili istemedi mi yada detaylı ultrasona falan yonlendirmedi mi yani hemen nasıl der kürtaj anlamıyorum
kibariye41 Dilayusuf bekle canım sen içini ferah tut doktorlar hemen hüküm vermeyi seviyorlar benim arkadaşım 8 haftalık olmuş kalp atışını dinletmemiş git bir ay sonra gel demiş.
Dilayusuf Seymen1905 hayr hiçbirşey istemedi tek dediği kürtaj için testlerimizi yapalım dedi ben istemeyince perşembeyi bekleyelim o zaman dedi öyle karar verelim çok üzüldüm
MzyynSrctn Dilayusuf geç döllenme olabilir yani başka doktordan görüş almakta fayda var . İnşallah sağlıklıdır bebişin.
Seymen1905 Dilayusuf sen bence 2 gün daha bekle ama aynı doktora gitme can bu sonuçta hemen alalım demesi kolay biz içimiz gidiyo yıllarımızı veriyoruz çocuk sahibi olmak için onlar için basit boşver bekle biraz daha Rabbim onu sana nasip ettyse olacaktır inşallah bol bol dua et canım benim
Dilayusuf Evrem123 aynen canım umurlarında değil direk ölü bebek dedi ben geç döllenme olmuş olamazmı diyince perşembeye bekletti
Evrem123 Dilayusuf Allah korusun öyle bir durumla karşılaşsam bi kaç tane daha doktora giderim. Beklemenin bana herhangi bir sakıncası yoksada beklerim yani
Ayseee1 Dilayusuf Canım bebek yasiyosa ultrason da kalp atışlarını duymasan da hareketleri anlaşılır bebeği keseyi gördünüz mü?
Dilayusuf Ayseee1 canım karından baktı bebek yok dedi kese sönük duruyor dedi alttan baktı bebek var kalp atımı yok dedi kürtaj dedi ben bekleyelim dedim öyle bekledi perşembeye bıraktı
Dilayusuf kibariye41 aynen canım onlar kitabına uygun istiyorlar herşeyi artık kısmet inşallah sağlıklıdır hayırlısıyla inşallah duyarız kalp atışlarını