Cerenn06 Burcuakdogdu Adetinizden 36 gün geçtiyse 6 haftalık değildir o :) daha büyüktür ondan beta hcg değeri o kadar yüksek hayırlı olsun
Cigdemveminik Burcuakdogdu son adetin ğzerinden 36 günmü geçti yoksa adetiniz 36 günmü gecikti kafam karıştı🤦🏼♀️ Ama 6 haftalıksanz değer güzl ve normal görünüyor
civcivimmm Burcuakdogdu eğer adetinizin hrmen arkasından hamile kaldıysanız normal değer bazen adetten hemen sonra yumurtlama oluyor o ara hamilr kalınabiliyor
Karadenizf Burcuakdogdu normalde olmanız gereken adet tarihinizden kaç gün geçti demek istiyorlar canım
Burcuakdogdu Cerenn06 hayır son adetimden bu yana o kadar geçti 6 haftalığım ve o yüzden soruyorum normal mi diye bazıları yüksek dedi endişelendim
sdnrkya Nasıl beklediniz 36 gün valla bin maşallah normal bebekte büyük yani kese bebek hepsi görünür
Burcuakdogdu Cigdemveminik son adetimin üzerinden o kadar geçti 🙂 adetim o kadar geçikmedi yani evet 6 haftalığım doktor sanki biraz yüksek gözüyle baktı o yüzden endişelendim
Cerenn06 Burcuakdogdu erken yumurtlama olduysa normaldir benim 5 gün geçtiğinde 981 çıkmıştı acaba ikiz olabilir mi sizin onlar daha yüksek çıkarlarmış