yildiz23 3 gündür ne oturup kalkabiliyorum nede sağ sola donebiliyorum sanki kemiklerim kirilmis batıyor ne kadar normal bilmiyorum bunun için hangi bölüme gitmem gerekiyor gitsem bı caresi bulunurmu 25 haftaligim sıcak su denedim bir süre iyi geliyor sonra tekrarlıyor ne yapacağımı şaşırdım😣
ebis yildiz23 aynı durumdayız ilk haftalardan beri dir var 26+4 uz. Arada bir geçti sonra devam ediyor. Doktora sordum çok normal dedi hiç bir ilaç da vermiyor. Vücudum sanki kalçamda yük gibi. Ayağa kalkınca düşecek gibi oluyorum sağ tarafıma basamiyorum Bayaa kötü ama çok uzun süre dinleninvce geçiyor. Sonra Bi yarım saat ayakta kalayım devam. Magnezyum diyorlar ama doktorum yazmadığı için içemedim de henüz 🤔
Mutlu12 yildiz23 ben o ağrıyı 20 haftadan başlayıp hala çekiyorum özellikle yattigim da donemiyorum sırt üstü yatamiyorum ağlıyorum kalkarken 39+4 um suan
[silindi] yildiz23 benim de tek taraflı sağ kalçamda yürürken oluyor sadece bıçak batar gibi adım attıkça hamilelikte normal diye duymuştum ama yine de ağrılar dayanılmaz olabiliyor magnezyum kullanıyorum biraz rahatlatıyor doktorunuza danışabilirsiniz siz de magnezyum başlar belki
bilgihamile yildiz23 8 ay bitti 9 a giricem hala devam ediyor 16.haftadan beri.. Geceleri yatamyorum uzandigim yerden kalkamiyorm kemikler batiyor oynatsmiyorm hic bi yerimi kendimi yorup ayakta kaldigimda daha cok oluyor.. magnezyumda aldm malesef ise ysramadi bebek buyudukce kilo aldikca artti malesef
Ozzzgeee Bnm 10. Haftamda basladı kalça agrısı neden oldugunu bilmiyorum ama bnm sizdeki gbi şiddetli degil henüz daha küçk olduğu için olablir bnde yürüdüğüm zaman süpürge yaptgm zamanlar oluyor doktoruma söyledim magnezyum ilacı verdi ama hala devam ediyor
yildiz23 Ozzzgeee benim öncesinden yine agrimisti ama ne bu kadar şiddetliydi nede uzun sürdü kendiliğinden geçmişti
Ozzzgeee yildiz23 kendi doktorunuza danışın isterseniz bununla ilgili ilaç verir inşallah geçer en kısa zamanda
Esmaemenova ebis 35 haftadayim 😫sol bacak kasik agrisi yurutmuyor beni.. Sizin haftadaki hamişler çok sicak suya girmeyin açilma yapiyor hele belinizden aşaği sicak su asla tutmayin normal derece ile banyo yapin kaynar su doğumu tetikliyor kaslari gevşetiyor rahmi yumşatiyor
yildiz23 ebis Aynen bide üstüne bebeğim ne saga ne sola yatırıyor sürekli vuruyor sırtüstü yatınca bişey yok ama bu seferde kalcam ağrıyor Allah yardımcımız olsun
ebis Esmaemenova sıcak suda yıkanmayi bırakalı Bayaa Bi zaman oldu 😳 benim sağ o durumda ama anlaşılan doğuma kadar devam edecek ağrılar
ebis yildiz23 yatakta dönerken sende bedenini taşıyamıyor gibi oluyor musunn. Aminn sağ salim gelsinler de napalim dayanalim
Esmaemenova yildiz23 evet canim erken doğum riski olmasa bile tehlikeli kaynar su. Hatta vakti doluP açilmasi olmayanlar icin doktor diyor kaynar suya gir diye
Sibelgokhan Benim 6.haftamda başlamıştı 1 ay çektim ayağa kalkarken falan zorlaniyordum, bazen eşimden destek aldigimda oluyordu. Maden suyu iyi geliyormuş dediler içtim, düzeldi gibi oldu 1 ay sonra da geçiverdi kendiliginden
yildiz23 Sibelgokhan maden suyu sade olması gerekiyormus galiba değil mi onuda limonludan başka icemiyorum🤷
Esmaemenova ebis bizim doğum yakin acaba ondanmi diyorum yuruyemiyorum artik inan Allah hepimize kolaylik versin
yildiz23 ebis sadece kalçamı ceviremiyorum döndükçe hareket ettikçe kemiklerim iç içe giriyor gibi değişik bişey tarifte edilmiyor
ebis yildiz23 aynı ağrıdan bahsediyoruz bencee bende aynı durumdayım bugün sağlık ocağına gideceğim birde aile hekime danisacagim
ebis Esmaemenova büyük ihtimal. Sonlarda daha da ağırlaşıyor galiba ağrılar Allah kurtarsın az kalmış darısı bizee 🙏
yildiz23 [silindi] az önce çıktım doktordan magnezyum kalsiyum verdi kemiklerin guclendlsin dedi inşallah iyi gelir
Gzemarss Valla ben 16haftaligim 13.haftamda başladı gecenlerde doktoruma söyledim vitamin eksikliği dedi hap vermis