Hahhsueoe Kizlar karnima kramplar giriyo 15+3 olduk hep sag yada sol tarafa yatiyorum suan uyuyamıyorum bu haftada bunları yasayan varmi yazabilirmi?
Damla123- Hahhsueoe canım 15 de bilmem ama 19+4 üm dün bende de oldu sol kasığıma nefes almamı bile engelliyordu acile gittik her şey normal. Anlayamadım. Belki de Karnın büyüyordur çok dert etme ama geçmezse belirli bir süre acile git
Prenses001 Hahhsueoe bende de oluyor önceki hamileliklerimde bu haftada olmamıştı bende anlamadim hatta 1 hafta önce başladı
Damla123- Hahhsueoe evet canım bakıyorlar ultrasonla bakmadan acil doktoru serum falan takmıyor zaten
Hahhsueoe Prenses001 kendi özeldeki doktoruma yazdım canim gel goreyim dedi simdi geldim bekliyorum muayene olayim sana yzicam
Hahhsueoe Prenses001 canim gittim bebekle ilgili bi sorun yok cok şükür ama idrar enfeksiyonu olabilir bol istihart et sivi tuket dedi idrar kültürü istedi tahlil yaptiricm
Prenses001 Hahhsueoe tamam canım çok geçmiş olsun benimkide yüksek ihtimal öyledir bende idrar kültürü yaptırmıştım ama sonuçlarını aldım henüz
Hahhsueoe Prenses001 buyuk ihtimal ondan canim bebegin böbrekleri olusmadan tedavi edelim dedi doktoral Rabbim herkese sifasini versin insallah 🤲🏻
Prenses001 Hahhsueoe Amin inşallah canım idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte sürekli tekrarlayan bir şey ve hep olur. Son haftalarda bile oluyor böbrekler oluşmadan demesine şaşırdım ve zaten böbrekler oluştu diye biliyorum ben 🙄
Prenses001 Hahhsueoe valla bilmiyorum ben enfeksiyondan hasta ede yatmıştım ilk çocuğumda 18. Haftada ve 34. Haftada tedavide ettiler bana çıkarken yine ilaçta verdiler 3. Çocuğumda da kaç defa enfeksiyon oldum kaç defa ilaç kullandım